Simona Halep - mesaj cu subînțeles după victoria cu Andreescu

Simona Halep - mesaj special după victoria cu Andreescu
Simona Halep - mesaj special după victoria cu Andreescu

Simona Halep a făcut un gest către o persoană din tribună, la sfârșitul meciului cu Bianca Andreescu.

Simona Halep a păsit cu dreptul, după o luptă aprigă, în Turneul Campioanelor 2019 de la Shenzhen, învingând-o pe Bianca Andreescu cu 2-1 la seturi. La sfârșit, imediat după ultima minge cu care a înfrânt-o pe Bianca, Simona s-a întors către lojă și a făcut gestul cu pumnul lovind pieptul în dreptul inimii, un gest adresat vechiului său antrenor Darren Cahill.

Darren Cahill a revenit în staff-ul Simonei Halep chiar de la Turneul Campioanelor 2019, deși anunțase acest lucru pentru începutul anului următor. Experiența sa de antrenor i-a spus, probabil, că Simo se află într-o perioadă mai puțin bună, și a revenit în loja antrenorilor oficiali ai campioanei noastre.

E bine că te-ai întors D... Chiar dacă nu sunt prea fericită aici”, a scris pe Twitter Simona Halep, alăturând două fotografii, dintre care una în care pare că are moralul la pământ în timpul meciului, iar Darren Cahill se afla lângă ea, într-o intervenție care s-a dovedit a fi de succes.

 

 

Sfaturile sale au fost decisive, în cele patru intervenții de-a lungul meciului, ele reușind să-i o rebalanseze pe Simona Halep, ce a revenit de la 0-1 și a câștigat, după o luptă entuziasmantă, meciul cu candianca de origine română.

Citește și:

Simona Halep - Bianca Andreescu rezultat LIVE text Turneul Campioanelor 2019 - VIDEO

Simona Halep comparată cu Serena Williams. Bianca Andreescu, inspirată de campioana noastră

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23