Simona Halep - Marie Bouzkova, în sferturile de finală Toronto. Oră meci

Simona Halep - Marie Bouzkova. Simona Halep se va duela cu cehoaica Marie Bouzkova în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto.

Simona Halep - Marie Bouzkova. Simona Halep a fost programată de organizatorii Rogers Cup să joace ultimul meci al zilei. Ea va juca sâmbătă dimineaţă, de la ora 04:00, cu cehoaica Marie Bouzkova.

Singura provocare pe care o simt este aceea de a câştiga meciul următor. Faptul că sunt din nou în sferturi de finală aici înseamnă mult pentru mine. Înseamnă că încep să simt din nou ritmul pe care l-am avut la Wimbledon, să spunem aşa, a comentat Halep.

Am fost un pic îngrijorată în vacanţă că va fi dificil să revin, dar e normal să iei pauze din când în când. Vreau doar să ies pe teren şi să joc mai bine decât am făcut-o azi (cu Svetlana Kuzneţova, n. red.), a concluzionat Halep.

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari, după ce a învins-o fără drept de apel pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, cu 6-2, 6-1.

Simona Halep - Marie Bouzkova. Halep, campioana en titre de la Wimbledon, a obţinut victoria în doar 66 de minute în faţa unei adversare aflată în revenire după o lungă absenţă din circuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel