Simona Halep - Maria Sakkari, REZULTAT FINAL Kremlin Cup

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep a înfruntat-o pe Maria Sakkari în sferturile de finală ale turneului Kremlin Cap. 

Halep a pierdut în două seturi, scor 6-4, 6-4. 

Halep recunoscuse încă dinaintea turneului că nu se aşteaptă să câştige. 

„Este greu să mă gândesc la un trofeu acum, pentru că am pierdut foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin acolo unde am fost”, declarase Simona Halep. „Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt foarte emoționată și merg cu multă plăcere”, mai spunea sportiva.

Vestea bună dată de Halep după meciul cu Kudermetova, din optimi 

"Setul doi a fost mult mai dificil, cred că a servit mult mai puternic, dar important este că am rămas concentrată la final de set, să termin în două seturi. Cred că a fost un meci foarte bun, primul set a fost chiar la un nivel foarte ridicat. Mă bucur tare mult că reușesc să joc din nou tenis foarte bun. Nu e ușor să rămân concentrată pe toată durata meciului după aceste accidentări grave, dar mă bucur că sunt din nou pe teren, îmi place. Important e că am reușit să câștig două meciuri la rând la acest turneu și să mă bucur de clipă pe teren.

Îmi doresc să joc și la Cluj pentru a termina anul într-o notă pozitivă, n-a fost ușor de gestionat acest an, dar acum mă simt din nou bine, în ritm. Am muncit destul de mult pentru a ajunge aici. Corpul ține, sunt destul de puternică și jocul vine încet-încet. Dacă joc mai mult, o să vină și ritmul pe care l-am avut înainte.

A trecut ceva timp de când m-am recuperat. Atunci am fost puțin temătoare, dar acum mă simt 100% vindecată, nu am alte dureri. Sunt bine și mă bucură acest lucru. Vreau doar să mă bucur de tenis și să fac tot ce pot pe teren. Tot ce se întâmplă acum e un bonus. Îmi face plăcere să fiu pe teren.

Am noroc că nu sunt în bulă și putem ieși, m-am plimbat. Moscova îmi place foarte mult, e puțin frig, dar e plăcut. Mă simt bine și sunt norocoasă că m-am vindecat anul acesta și pot termina pozitiv.

(n.r - despre Maria Sakkari) Am văzut-o evoluând în acest an, a jucat foarte bine. Încrederea ei e foarte sus, va fi o provocare enormă pentru mine, dar n-am nimic de pierdut. Îmi doresc foarte mult să fac un meci bun. Indiferent de rezultat, e bine că sunt sănătoasă și pot juca la cel mai înalt nivel", a spus Halep, pentru Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel