Simona Halep - Magda Linette, rezultat final la Cincinnati. Probleme medicale pentru Halep, dar o spulberă pe Linette în setul decisiv

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (13 WTA) a înfruntat-o, marți, 16 august, pe Magda Linette (44 WTA), în primul tur de la Cincinnati. 

Simona Halep, aflată pe locul 13 în clasamentul mondial, a învins-o pe Magda Linette, locul 44 WTA, în primul tur al turneului de tenis pe suprafață dură de la Cincinnati, SUA.

Simona Halep a revenit după o accidentare și a învins-o pe poloneza în vârstă de 29 de ani în trei sferturi: 6-4, 3-6, 6-1.  

Meciul, sub formă de update-uri, pe dcnews.ro:

Deși Simona Halep a câștigat primul set al meciului de azi (6-4), în al doilea set s-a confruntat cu probleme. Sportiva a spus că a simțit o durere ascuțită după ce a returnat mingea la 30-15 pentru Linette.  

UPDATE 1: După ce a primit îngrijiri medicale, Simona Halep a revenit cu coapsa dreaptă bandajată. S-a reluat meciul. 

UPDATE 2: Simona Halep câștigă un game după time-out-ul medical, însă meciul e întrerupt din nou, de data aceasta din cauza ploii.  

UPDATE 3: Meciul nu va fi reluat înainte de ora 20:30 în România.

UPDATE 4: Meciul s-a reluat după o întrerupere de o oră.

UPDATE 5: Magda Linette își adjudecă setul al doilea, care a fost unul de coșmar pentru Simona Halep.

UPDATE 6: Simona Halep a început foarte bine setul decisiv și pare încrezătoare în forțele sale.

UPDATE 7: Simona Halep conduce cu 3-0! Magda Linette a avut și o criză de nervi pe teren.

UPDATE 8: 4-0 pentru Halep în setul decisiv!

UPDATE 9: 5-0 pentru sportiva din Constanța!

UPDATE 10: Simona Halep a avut două mingi de meci, însă Linette a rezistat.  

UPDATE 11: HALEP CÂȘTIGĂ!

Amintim că Halep și Linette s-au mai întâlnit o singură dată în circuit, la ediția din 2019 de la Roland Garros. Atunci, Simona Halep a câștigat. 

Cosac, previziune cruntă despre Halep: În locul ei, aş fi îngheţat clasamentul

Preşedintele interimar al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătoarei române Simona Halep, eliminată de la turneul de la Montreal la primul său meci după accidentare, îi va fi foarte greu să revină în top şi că în locul ei ar fi 'îngheţat' locul în clasamentul WTA şi ar fi revenit în circuitul WTA în luna ianuarie a anului viitor.

„Simonei îi va fi foarte greu să revină după o pauză atât de lungă. Dacă aş fi fost în situaţia ei, eu aş fi îngheţat clasamentul, m-aş fi tratat foarte bine şi aş fi revenit în circuit în luna ianuarie, atunci când când toate jucătoarele ar fi revenit după pauza de o lună din iarnă. Pentru că în ianuarie toţi o iau oarecum de la acelaşi nivel. Dar este opţiunea ei, vrea să joace. Aşa cum a riscat şi a încercat să joace la Wimbledon şi s-a reaccidentat. Acum îi va fi extrem de greu să reintre în focul disputelor cu jucătoare care în ultima perioadă au jucat. Simona a început bine meciul de azi (n.r. - cu americanca Danielle Collins, din turul secund al turneului WTA de la Montreal ), dar, din păcate, lipsa meciurilor şi a pregătirii constante s-a văzut pe final şi nu a rezistat', a afirmat, potrivit Agerpres, Cosac.

„Eu cred că la Simona există acest risc al recidivei, dar mai cred că mental are o problemă şi va avea o reţinere la piciorul acela. Până îi va trece se vor scurge câteva luni bune”, a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel