Simona Halep - Kristina Mladenovic, Fed Cup 2019. Românca, declarații

Simona Halep / Foto Agerpres / AP
Simona Halep / Foto Agerpres / AP

România - Franța Fed Cup 2019. Simona Halep, nr. 2 mondial, s-a declarat pregătită să dea totul în prima partidă de simplu cu Kristina Mladenovic, care deschide meciul România - Franţa de la Rouen.

Simona Halep - Kristina Mladenovic, Fed Cup 2019. Simona Halep și Kristina Mladenovic deschid sâmbătă, de la ora 15.00, confruntarea de la Rouen. 

Simona Halep - Kristina Mladenovic, Fed Cup 2019. „Este un meci greu, indiferent cu cine aş fi jucat. E un meci de Fed Cup. Am jucat de multe ori contra Kristinei, dar e prima dată când jucăm în Fed Cup. Mă aştept la o partidă grea, la o partidă dificilă. Dar sunt pozitivă, pentru că ştiu cum joacă, ştiu ce trebuie să fac şi dacă sunt 100% mâine am şanse să câştig, aşa că o să merg pozitivă în teren. Voi da tot ce am mai bun să câştig acest meci”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep - Kristina Mladenovic, Fed Cup 2019. Sportiva din Constanța este condusă în meciurile directe de Mladenovic (66 WTA) cu 3-2, dar ultima confruntare s-a încheiat cu o victorie a româncei, în 2017, în finala de la Madrid. Ultima victorie a jucătoarei franceze a avut loc în 2017 la Indian Wells.

Simona Halep - Kristina Mladenovic, Fed Cup 2019. Ziua de sâmbătă debutează cu primele partide de simplu, începând cu ora 15:00, precedate de ceremonia oficială de prezentare a celor două echipe (14:45). Duminică, de la ora 14:00, sunt programate ultimele două partide de simplu şi partida de dublu. Dacă scorul ajunge la 3-0 pentru una dintre echipe, nu se mai joacă a patra partidă de simplu şi se trece direct la partida de dublu. Dacă scorul devine 3-1 după ultima partidă de simplu, se dispută şi partida de dublu.

Simona Halep - Kristina Mladenovic, Fed Cup 2019. Semifinala Franţa - România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Rouen, cu o capacitate de 4.976 locuri, conform informaţiilor furnizate de organizatori. Echipa Franţei este compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro, iar selecţionata României este alcătuită din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

Simona Halep - Kristina Mladenovic, Fed Cup 2019. România înfruntă Franţa pentru a doua oară în Fed Cup. Primul meci s-a disputat în 1976, când româncele Virginia Ruzici şi Florenţa Mihai s-au impus cu 3-0 în finala turneului de consolare al competiţiei găzduite de Philadelphia (SUA).

Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru a afla rezultatele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel