Simona Halep, interviu înainte de Turneul de la Cincinnati. I-a surprins pe ziariștii americani

Simona Halep la Cincinnati 2019. foto: @CincyTennis oficial - Twitter
Simona Halep la Cincinnati 2019. foto: @CincyTennis oficial - Twitter

Simona Halep a vorbit despre obiectivele sale, planurile de viitor și despre starea sa de sănătate, într-un interviu pentru All Access Hour de la WTA Cincinnati.

Simona Halep a participat, luni, la All Access Hour la Cincinnati. Simona Halep a povestit cum se simte după ce a reușit să cucerească trofeul de la Wimbledon:

”Pot spune că trăiesc un vis de când am câștigat la Wimbledon. Cred că mi-am atins cel mai bun nivel al meu acolo, iar acum încerc să-l mențin. Trebuie să revin la ritmul pe care îl aveam. L-am pierdut un pic din cauza celor două săptămâni de vacanță. Au venit mai mulți oameni de această dată la București pentru a celebra împreună cu mine câștigarea trofeului de la Wimbledon. Am avut un mic eveniment și în orașul meu natal, Constanța, dar a fost ceva diferit față de București. Succesul meu a avut un impact major în România. Sunt fericită că am împărtășit succesul meu cu fanii.

Sunt mulțumită de modul cum am jucat în primele mele meciuri după Wimbledon. Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu în această vară datorită lipsei presiunii negative. Am scăpat oarecum de ea după triumful de anul trecut de la Roland Garros. M-am relaxat în primele șase luni. Am vrut doar să îmi îmbunătățesc jocul, nu m-am concentrat pe rezultate", a declarat Simona.

Se simte bine la Cincinnati

Legat de turneul care tocmai a început la Cincinnati și unde va intra pe teren miercuri, ea a declarat:

”Rezultatele obținute în trecut aici îmi oferă încredere. Am o semifinală și alte trei finale jucate la Cincinnati, e un istoric bun. Însă nu se știe niciodată. Mă simt bine, dar am o mică accidentare. Primul meci va fi greu. Până miercuri încerc să mă pregătesc cât mai bine, doar asta am în gând, nu mă gândesc la punctele pe care le am de apărat”, a mai spus ea la All Access de la WTA Cincinnati.

Simona Halep - obiectivul principal

Simona i-a surprins pe ziariștii americani atunci cnd le-a vorbit de principalul său obiectiv:

”Câștigarea titlului la Wimbledon nu este totul. A fost important, dar trebuie să o iau de la capăt. Vreau mai mult. Vreau să mai câștig turnee de Mare Șlem și să termin pe primul loc în clasamentul WTA la finalul anului. Principalul obiectiv este, însă, Jocurile Olimpice. Vreau să câștig acolo. Mă simt bine oriunde aș juca. E adevărat că US Open e un pic diferit, multă agitație, iar eu sunt o persoană liniștită. Trebuie să mă adaptez. Sunt încrezătoare că pot ajunge chiar mai departe de semifinale și acolo”, a mai declarat Simona Halep jurnaliștilor americani.

Citește și: 

Simona Halep a ajuns la Cincinnati, însă veștile nu sunt bune

Clasamentul WTA - Schimbare de lider. Halep rămâne pe aceeași poziție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel