Simona Halep, huiduită și aplaudată după victoria cu Ashleigh Barty. Ce a stârnit furia publicului, momentul a fost filmat / VIDEO

Simona Halep a câştigat primul meci disputat în 2021: 3-6, 6-1, 10-8, cu liderul mondial Ashleigh Barty. Partida s-a disputat în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, intitulat ''A Day at the Drive''.

La finalul jocului, românca a acordat un interviu pe terenul de joc și una dintre declarații a împărțit fanii prezenți în arenă în două tabere.

Simona Halep a spus că se simte ca acasă în Adelaide, dezvăluind că susține și una dintre echipele de fotbal australian locale, Port Adelaide. Pentru această afirmație, românca a fost huiduită și aplaudată în același timp. Până și sportiva s-a mirat de reacția fanilor. 

„Orașul e frumos, oamenii sunt drăguți, mi-a fost dor de voi. A fost o plăcere să joc în fața voastră, m-am simțit ca și cum ar fi fost prima dată când joc un meci. Da, mă simt de-ale locului, Darren e de aici, el mi-a dat acest vibe al locului. De asemenea, țin și cu echipa de fotbal (n.r. fotbal australian). Oare s-o spun? Sunt încrezătoare, Port Adelaide. Am încredere în ce-mi spune Darren, așa că știu că Port Adelaide e o echipă bună”, a transmis Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel