Simona Halep - Gabriela Ruse, rezultat final. Duel românesc la Dubai

Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarele de tenis Simona Halep și Gabriela Ruse s-au întâlnit miercuri, după ora 19.00, în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai. Confruntarea a putut fi urmărită și pe dcnews.ro, în format LIVE SCORE!

Simona Halep a câștigat în două seturi (3 - 6, 2 - 6).

 

Ruse  -  Halep SET 1

0  -  1

0  -  2

1  -  2

1  -  3

1  -  4

2  -  4

3  -  4

3  -  5

3  -  6

Ruse  -  Halep SET 2

0  -  1

0  -  2

0  -  3

1  -  3

1  -  4

2  -  4

2  -  5

2  -  6

UPDATE 2: Meciul a început și este transmis în format LIVE SCORE pe DCNews.ro.

UPDATE 1: Cele două jucătoare au ieșit pe teren. Urmează minutele de încălzire.

Simona Halep (23 WTA, 30 de ani) a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Dubai, unde se va duela cu o altă sportivă din România, Gabriela Ruse (locul 59 WTA, 24 de ani).  

Simona Halep şi Gabriela Ruse s-au mai întâlnit de două ori până acum în circuitul WTA, iar sportiva din Constanța a ieşit de fiecare dată învingătoare.

Simona Halep este de neînvins în ultimele confruntări cu jucătoare de tenis din România. A adunat 17 victorii la rând. „Halep a câștigat ultimele 17 meciuri împotriva româncelor de la toate nivelurile și încă nu a pierdut în fața unei consacrate de pe tabloul principal WTA, a notat şi WTA.

Gabriela Ruse: Simona m-a învins de câteva ori, merg acolo cu capul sus

Despre duelul cu Simona Halep, Gabriela Ruse a făcut următoarele precizări: „Simona a fost mereu idolul meu și îmi doresc într-o bună zi să o înving, dar cel mai important este să am astfel de meciuri cât mai des și o dorință de victorie. Cu Simona mereu m-am înțeles foarte bine. Voi încerca să dau tot ce-i mai bun din mine și să fac un meci mai bun decât ultimele două cu ea.

De asemenea, Gabriela Ruse a mai spus că nu va intra pe teren ca victimă sigură. „Vreau să mă îmbunătățesc de la zi la zi și chiar cred în șansa mea. N-am nicio presiune, deja Simona m-a învins de câteva ori, merg acolo cu capul sus”, a mai zis Gabriela Ruse pentru Digi Sport.

Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep. „Ce reiese din astrograma Simona Halep? „Este născută pe 27 septembrie, în Constanța. Este Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis, nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel