Simona Halep, favorita canadienilor la Rogers Cup! "Avem şansa să vedem același joc superb de la Wimbledon"

Simona Halep, favorita canadienilor la Rogers Cup! "Avem şansa să vedem același joc superb de la Wimbledon" - foto: @RogersCup - FB
Simona Halep, favorita canadienilor la Rogers Cup! "Avem şansa să vedem același joc superb de la Wimbledon" - foto: @RogersCup - FB

Simona Halep este gata să-şi apere titlul la Rogers Cup, turneu care a devenit unul din favoritele sale. Anul trecut, Simona a învins-o în ultimul act pe Sloane Stephens într-o reeditare a finalei de la Roland Garros.

Simona Halep a adunat două titluri, iar dintre contemporane, doar Serena Williams are mai multe, cu 3 trofee în palmares. 

În primul rând, canadienii cred că succesul de la Wimbledon a fost unul magistral.

"Deşi a înfruntat probabil cea mai mare jucătoare din istoria tenisului, deşi a avut în faţă o adversară care o bătuse în 9 din cele 10 dueluri precedente, Simona a ripostat grandios. A jucat fenomenal pe cea mai mare scenă a tenisului şi a îngenuncheat-o pe Serena în doar 56 de minute şi în două seturi, 6-2, 6-2.

De-a lungul acestei partide, Simona a comis doar 3 greşeli neforţate - un record pentru o finală feminină de Grand Slam. În drumul spre trofeul Venus Rosewater, numărul 4 în lume a cedat un singur set. De aceea, să nu fim surprinşi dacă vom vedea acelaşi joc superb şi la Toronto," au scris ziariştii canadieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel