Urmărește emisiunea live


Simona Halep - Ekaterina Alexandrova rezultat LIVE score, în turul 2 de la Beijing

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova în turul 2 de la Beijing | Rezultat prezentat LIVE score pe dcnews.ro.

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova rezultat final

Simona Halep a fost eliminată în turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale în valoare de 8.285.274 dolari, fiind învinsă în două seturi, 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, într-o partidă disputată luni.

Halep (28 ani), ocupanta locului 5 în clasamentul mondial, a acuzat probleme la piciorul stâng pe parcursul jocului, solicitând intervenţia fizioterapeutului.

Ea a fost recompensată cu un cec 41.625 dolari şi 65 de puncte WTA pentru participarea la această competiţie.

SETUL 2 Simona Halep - Ekaterina Alexandrova 0-2

3-6 Simona este eliminată

3-5

3-4

2-4

1-4 Simona acuză probleme medicale și chiar a solicitat intervenția medicului

1-3

1-2 Primul break al Simonei

0-2

0-1

0-0 A început setul

Într-un alt meci la Beijing Open, Bianca Andreescu a învins-o pe Sasnovich A. cu 2-1.

SETUL 1 Simona Halep - Ekaterina Alexandrova 0-1

2-6 Simona pierde primul set

2-5

2-4

2-3

1-3

0-3

0-2

0-1

0-0 A început meciul

UPDATE 1 - Meciul a fost reprogramat la ora 11.10

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova LIVE score | Simona Halep va evolua în turul secund de la Beijing în fața Ekaterinei Alexandrova, luni, de la ora 11.00.

Simona Halep (28 de ani) și rusoaica în vârstă de 24 de ani s-au întâlnit recent, la Cincinnati, pe 14 august. Locul 6 WTA s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, în singura întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

În 2017 Simona Halep a jucat finala la Beijing pierdută în fața lui Caroline Garcia, dar punctele acumulate au adus-o pentru prima oară pe primul loc în clasamentul WTA.

Citește și: Clasament WTA - Simona Halep urcă un loc

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova LIVE score | În urma victoriei din primul tur la Beijing Open, Simona Halep şi-a asigurat matematic prezenţa la Turneul Campioanelor de la Shenzhen! Este pentru a șasea oară când Simona s-a calificat la Turneul Campioanelor.

Simo s-a calificat de două ori de pe locul 1 al clasamentului Porsche Race to Singapore, în 2017 şi 2018. Acum, cu 4.907 puncte, ea este a treia jucătoare care obţine calificarea pentru Turneul Campioanelor, după australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, cu 5.836 de puncte, şi după Karolina Pliakova din Cehia, cu 5.315.

Citește și: Simona Halep, răsfăț la cea de-a 28-a aniversare la Marele Zid Chinezesc alături de Toni, Theo și Daniel - foto

Simona Halep accidentare

La finalul meciului cu Rebecca Peterson, din primul tur de la Beijing, Simona Halep a vorbit despre starea ei de sănătate: "Încă nu sunt 100% recuperată, încă mai simt dureri. Totuși, astăzi am fost relaxată, pot spune că nu am forțat. Am știut de la început cum să joc împotriva ei. Consider că am jucat foarte inteligent, am jucat exact cum nu îi place ei, iar asta mi-a adus victoria. Mă simt foarte bine că am câștigat, pentru că niciodată nu este ușor când te confrunți cu accidentări. Am fost puțin demoralizată înaintea startului turneului, pentru că am trecut prin exact aceeași situație ca anul trecut. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să câștig, modul în care am jucat îmi dă încredere".

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova LIVE score | Ekaterina Alexandrova, ocupanta locului 39 WTA, se află la prima participare la turneul de la Beijing, dar vine după competiția de la Seoul, unde a atins semifinalele, cea mai bună performanță a ei, în 2019.

Citește și: Beijing Open: Primele declarațiie ale Simonei Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel