Simona Halep, după ce s-a calificat în optimile de finală la Rogers Cup: E dificil să vin şi să joc

Simona Halep FOTO AGERPRES
Simona Halep FOTO AGERPRES

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în optimile de finală la Rogers Cup (Toronto, Canada), miercuri seară, după ce a trecut de Jennifer Brady (76 WTA), scor 4-6, 7-5, 7-6 (5).

La finalul meciului, românca a recunoscut că a resimțit pauza lungă de pe terenul de tenis.

Înainte să joace la Rogers Cup, ultima partidă oficială a lui Halep, la simplu, fusese în finala de la Wimbledon, unde s-a impus în fața americancei Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Ulterior, românca a luat o vacanță mai lungă, întorcându-se în țară.

Halep a avut parte de o misiune dificilă în turul secund la Rogers Cup, învingând-o dramatic pe Brady, după două ore și 26 de minute.

În ultimul set, Halep a condus cu 4-0, dar totul s-a decis în tie-break: "S-a simţit că nu am mai jucat de două săptămâni. E dificil să vin şi să joc un meci oficial. Aveam nevoie de o pauză, pentru că au fost multe emoţii în timpul Wimbledon. Mă ajută foarte mult fanii, pentru că mă sprijină mult. Le mulţumesc!", a declarat Simona Halep, pe teren.

În optimile de finală de la Rogers Cup, Simona Halep se va duela cu învingătoarea din partida Donna Vekic (24 WTA) - Svetlana Kuznetsova (198 WTA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel