Simona Halep - Cori Gauff, WTA Madrid. REZULTAT FINAL. Meci de senzaţie

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep o înfruntă pe americanca Cori Gauff în optimile de finală ale WTA MADRID. 

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale WTA Madrid, după un meci de senzaţie cu Cori Gauff. Halep a câştigat primul set cu 6-4, după ce s-a cedat un singur break. În actul secund, Gauff a început tare şi a condus cu 3-0 şi 4-1, dar Halep a rămas calmă şi a reuşit să revină, câştigând tot cu 6-4. 

Simona HALEP - Cori GAUFF, SETUL II 

6 - 4 

5 - 4 

4 - 4 

3 - 4 

2 - 4 

1 - 4 

1 - 3 

0 - 3 

0 - 2 

0 - 1 

0 - 0 

Simona HALEP - Cori GAUFF, SETUL I 

6 - 4 

5 - 4 

4 - 4 

3 - 4 

3 - 3 

2 - 3 

2 - 2 

1 - 2 

1 - 1 

0 - 1 

0 - 0 

UPDATE: Meciul a fost amânat cu o oră, după ce partida care se desfăşoară pe acelaşi teren, Belinda Bencic - Ons Jabeur, a fost întreruptă de ploaie. 

Meciul de luni va reprezenta a treia întâlnire directă dintre Halep și Gauff. Prima confruntare a avut loc în 2019, în optimile de la Wimbledon, când românca a câștigat cu 6-3, 6-3.

Românca a fost victorioasă și la al doilea meci împotriva americancei, disputat anul acesta, în turul trei de la Indian Wells, scor 6-3, 6-4. 

Dacă va trece de Gauff, Halep va juca în “sferturi” la Madrid împotriva învingătoarei din partida Ons Jabeur (locul 10 WTA) – Belinda Bencic (locul 13 WTA), informează Digisport.ro.

Ce a declarat Gauff despre Halep 

Cori Gauff este pregătită de întâlnirea cu Simona Halep, din cadrul optimilor de finală ale turneului de la Madrid.

„Sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei. M-a învins deja de două ori, așa că nu am nimic de pierdut. De această dată, sper să fie diferit”, a spus Cori Gauff, înaintea meciului cu Simona Halep.

Și românca a avut ceva de spus despre meciul de astăzi:

„Ei bine, am jucat împotriva ei la Indian Wells, cred, deci nu cu mult timp în urmă. Ea este mereu o jucătoare periculoasă, puternică! Cred că e super tânără și joacă un tenis grozav! Știi, e extraordinar să vezi asta în tenis. Doar mă concentrez, sună ca un clișeu din partea mea, dar chiar mă concentrez pe mine însămi și vreau doar să dau tot ce am potrivește și să urmăresc ceea ce trebuie să urmăresc”, a spus Simona Halep, după meciul cu Paula Badosa.

Gauff, cuvinte de laudă la adresa surorilor Williams 

„Sunt inspirată de amândouă [Venus și Serena Williams]. Cred că nu numai jocurile lor, ci și felul în care se descurcă în afara terenului este ceva ce apreciez. Și pentru mine, nu există prea multă reprezentare a oamenilor care arată ca mine în acest sport”, a declarat Gauff pentru CNN.

„Așadar, pentru mine, ca o fată tânără, să le văd dominând și făcând asta atât de elegant, m-a inspirat pur și simplu.”

„Încerc din răsputeri să nu mă gândesc la ce se așteaptă ceilalți de la mine, dar este cu siguranță diferit când oamenii vor să câștigi, comparativ cu situațiile când nu ești favorit la câștigarea meciului. Pe măsură ce am continuat să câștig meciuri, nu a fost un șoc că atunci când am mai și pierdut, oamenii au fost mai dezamăgiți de mine”, a spus Gauff.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel