Simona Halep, către 'supriza' Emma Raducanu: Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare

Simona Halep, către 'supriza' Emma Raducanu: Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare
Simona Halep, către 'supriza' Emma Raducanu: Trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare

Simona Halep a declarat că nu prea poate să-i dea sfaturi Emmei Răducanu după ce jucătoarea cu origini românești a câştigat US Open la doar 18 ani. Totuşi, Simona Halep crede că Emma ar trebui să fie prudentă după un succes atât de mare.

'E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câştig primul meu grand slam. Câştigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nu erau comparabile cu un grand slam. Deci nu-mi prea pot da mult cu părerea. Din experienţa mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare, deoarece fiind atât de tânără nu ai experienţa aceea de a câştiga titluri mari. În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu veţi şti exact ce simte o jucătoare de această vârstă când câştigă un astfel de turneu', a declarat Simona Halep, pentru We Love Tennis.

Surpriză la Indian Wells. Halep - Răducanu nu s-a mai disputat după ce Emma a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich

Simona Halep ar fi putut-o înfrunta pe Emma Răducanu la Indian Wells, în turul al treilea, dar întâlnirea nu a mai fost posibilă după eliminarea surprinzătoare a jucătoarei britanice în turul al doilea, în faţa sportivei Aliaksandra Sasnovici.

Indian Wells: Halep şi Ruse, învinse în optimile probei de dublu

Perechea română Simona Halep/Gabriela Ruse a fost învinsă de cuplul ceh Marie Bouzkova/Lucie Hradecka cu 6-2, 5-7, 10-5, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.150.470 de dolari.

Halep şi Ruse s-au înclinat după un meci spectaculos care a durat o oră şi 39 de minute. Bouzkova şi Hradecka s-au impus clar în primul set, cu 6-2, iar în actul secund au condus cu 5-1, ratând o minge de meci la acest scor, însă româncele au avut o revenire formidabilă, câştigând cinci ghemuri la rând şi setul, cu 7-5.

Cehoaicele au făcut diferenţa în super tiebreak, după o serie de greşeli simple ale româncelor (10-5). Halep şi Ruse vor primi un cec de 31.500 de dolari şi 120 de puncte WTA la dublu pentru evoluţia lor. Simona Halep va continua la simplu, urmând să joace în turul al treilea cu belarusa Aleksandra Sasnovici.

Tot în turul al treilea vor evolua şi Sorana Cîrstea, contra ucrainencei Elina Svitolina, şi Irina Begu, care o va avea ca adversară pe americanca Shelby Rogers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel