Simona Halep, avertizată: Nu-i va fi deloc ușor acolo

Tenis
Tenis

Petra Kvitova o avertizează pe Simona Halep că va avea o misiune dificilă în tentativa de a-și apăra trofeul câștigat la Roland Garros.

„Simonei Halep nu-i va fi deloc ușor la Roland Garros. Este foarte greu să aperi orice titlu, ce să mai spui de unul de Mare Șlem! Îmi aduc aminte de anii în care eram în postura de a-mi apăra titlurile. Simțeam o presiune în plus încă din primul tur. Aveam emoții suplimentare. Ești conștientă de treaba bună pe care ai făcut-o cu un an în urmă, simți că toată lumea e cu ochii pe tine", a declarat Petra Kvitova într-o conferință de presă susținută la Roma.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătoarea română poate câştiga a doua oară consecutiv la Roland Garros, precizând că e foarte important ca ea să nu intre obosită în săptămâna a doua a turneului.

Turneul Roland Garros se va desfăşura în perioada 26 mai - 9 iunie. Simona Halep este câştigătoarea ediţiei de anul trecut a turneului francez, ea învingând-o în finală pe americanca Sloane Stephens cu 3-6, 6-4, 6-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel