Rogers Cup - Simona Halep are poftă de joc, însă nu și-a intrat în ritm: Am stat două săptămâni în vacanță

Simona Halep team - Rogers Cup 2019. foto: @Simona_Halep - Twitter
Simona Halep team - Rogers Cup 2019. foto: @Simona_Halep - Twitter

Simona Halep a ajuns de câteva zile în Toronto, unde a început pregătirile pentru turneul Rogers Cup 2019.

Simona Halep a vorbit despre perioada de după succesul de la Wimbledon, într-un interviu pentru DigiSport.

"Senzațiile sunt ciudate, pentru că nu m-am antrenat în ultima vreme. Pot să spun că ritmul nu este încă acolo. Dar mă simt bine pe teren, mă simt cu poftă de joc. Dar va fi greu prima săptămână să îmi găsesc ritmul", a anunțat Simona.

Legat de zilele de ralaxare pe care și le-a permis, meritat, după Wimbledon 2019, Simona a spus: "Am fost în vacanță, ceea ce mi-a prins foarte bine. M-am odihnit, m-am relaxat și m-am reîncărcat. Au fost peste două săptămâni în care nu am pus mâna pe rachetă. Am vrut să mă rup de tot ce a fost înainte. Acum, o iau de la capăt pentru că urmează o perioadă importantă.

Toate sunt la fel. Nu s-a schimbat nimic special. Este o împlinire și mai mare, câștigând Wimbledon, cel mai frumos și cel mai tare turneu din tenis. Munca va continua și îmi voi face la fel programul. Impactul a fost mult mai mare decât la Roland Garros. Oamenii au avut trăiri frumoase și s-au bucurat pentru mine", a mai spus Simona Halep, în interviul de la Digi Sport.

Primul meci, o adersară 'tare'

Simona Halep, nr. 4 WTA, ar putea juca, în turul 2 de la Toronto, cu învingătoarea dintre Kristina Mladenovic (nr. 49 WTA) și o jucătoare venită din calificări. Cele două tenismene s-au întâlnit de șase ori în carieră, iar scorul la meciuri directe este 3-3.

"Un meci dificil, ținând cont că este primul după sezonul de iarbă. Nu vrea să mă gândesc la ce joacă ea, ci la ceea ce voi face eu pe teren. Vreau să îmi revin și să simt forma maximă atunci când intru pe teren. Vor fi câteva zile grele, poate chiar și o săptămână. Turneul va fi dicifil, dar nu mă stresez și nici nu intru în panică", a mai spus campioana noastră.

Simona Halep are de apărat 900 de puncte la Rogers Cup, ca urmare a victoriei din ediția de anul trecut. Halep debutează miercuri, 7 august, după ora 18.00, ora României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel