Simona Halep: ”Am vrut să iau trofeul acasă”. Discurs impresionant la conferința de presă Roland Garros 2019

Simona Halep: ”Am vrut să iau trofeul acasă”. foto: @rolandgarros - twitter
Simona Halep: ”Am vrut să iau trofeul acasă”. foto: @rolandgarros - twitter

Simona Halep, campioana en-titre la Roland Garros, a susținut o conferință de presă, vineri, chiar înainte de debutului turneului în care va încerca să-și apere titlul din 2018.

Campioana turneului Open de la Paris, Simona Halep, este fericită în aceste momente, remarcă cei de la WTA insider. Ocupantă a locului 3 WTA, Simona s-a întors la Paris, pentru Roland Garros 2019, orașul în care a câștigat primul său titlu de juniori dar și primul titlu major, cu amintiri bune și gânduri pozitive.

"Este minunat să mă întorc și sunt fericită", a declarat Halep reporterilor la Media Day înainte de Roland Garros. "Sunt sănătoasă și totul este bine. Sunt fericită să mă întorc aici și încerc să mă bucur de orice, pentru că este un turneu minunat și foarte special pentru mine".

Dar nu cumva românca este prea fericită în aceste zile? se întreabă jurnaliștii francezi:

- ”Probabil”, a spus ea râzând. "Sunt prea fericit să fiu în această poziție, trebuie să recunosc asta, dar nu e nimic rău. Am luptat din greu pentru a câștiga la Roland Garros și am avut multe momente grele înainte de a ridica trofeul, dar sunt încă motivată deoarece cariera mea nu stă într-un Grand Slam sau în clasament.”

- "Joc tenis pentru că îmi place să joc tenis și sunt aici pentru că iubesc viața de sportiv de performanță. Îmi place să-mi fac prieteni, îmi place să petrec timpul cu oamenii și acum văd lucrurile diferit. Am descoperit mai multe laturi ale vieții în turnee. Așa că voi încerca să fac lucrurile ca un copil, bucurându-mă de acest timp. Mi-am vrut acest lucru extrem de mult și l-am dorit atât de mult încât acum, când sunt în posesia lui (a trofeului), vreau doar să fiu fericită și să zâmbesc. Ieri, când am avut ocazia să-l ating din nou, mi-aș fi dorit să-l iau acasă!” a mai spus Simona Halep.

Citește și: "Cea mai bună fotografie a mea". Simona a atras toate privirile la Roland Garros

Totul vine ca un bonus

Halep intră în Open-ul de la Paris fără titlu în acest sezon, dar ea este puternică în timpul sezonului pe zgură, care, până acum, a inclus o cursă dominantă până la finală la Madrid Open, unde a fost învinsă de Kiki Bertens. Halep a spus tot sezonul că a fost foarte mulțumită de forma ei, dar a ratat ultima victorie în anumite momente cheie.

- ”Mental, sunt destul de relaxată”, a mai spus Halep. "Știu că este puțină presiune acolo, pentru că trebuie să-mi apăr titlul de campioană, dar este prima dată când se întâmplă. Și da, este mai bine și mai ușor, deoarece am căștigat o dată acest titlu.  Nu mai contează prea mult ce se va întampla, tot ce vine acum vine ca un bonus” a adăugat ea.

- "Vreau doar să iau doar lucrurile pozitive și ca să fiu în această poziție cred că este cel mai bun lucru, așa că nu mă voi plânge de asta, încerc doar să joc fiecare meci aici și încerc să mă pregătesc cât mai mult posibil până când trebuie să încep”, și-a încheiat intervenția din conferința de presă Simona Halep.

Simona Halep începe parcursul la Roland Garros 2019 împotriva jucătoarei Ajla Tomljanovic, din Australia. Cele două au jucat o singură dată până acum, la Cincinnati, vara trecută, româncă reușind victoria în trei seturi, 4-6, 6-3, 6-3.

Citește și: Simona Halep, tur de forță la antrenamente. A exersat pe "cea mai frumoasă arenă din lume"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel