Simona Halep, accidentată la WUHAN: ”Ne vedem anul viitor”. Ce urmează pentru SIMO

Simona Halep accidentată la WUHAN: ”Ne vedem anul viitor”. Ce urmează pentru SIMO
Simona Halep accidentată la WUHAN: ”Ne vedem anul viitor”. Ce urmează pentru SIMO

Simona Halep a fost nevoită, din cauza unor dureri acute în zona spatelui, să abandoneze în primul set al confruntării din optimile turneului de la Wuhan, la scorul de 5-4 pentru Rybakina.

Simona Halep a abandonat, după 46 de minute de joc, în primul set al meciului din optimile turneului de la Wuhan, din cauza unei accidentări la spate. Sportiva din România anunță că va urma un tratament, iar joi va pleca spre Beijing, unde are programată următoarea competiție.

Simona Halep a anunțat, pe contul oficial de Facebook, că va urma un tratament, iar cu ajutorul mentalității pozitive se va recupera pentru startul turneului de la Beijing, oraș în care va pleca în cursul zilei de joi.

Nu este niciodată plăcut să te retragi de la un meci. Din păcate, durerile la spate au fost insuportabile, a fost prea dureros pentru a mai putea continua. Mă voi îndrepta spre Beijing mâine, voi primi tratament și cu o atitudine pozitivă mă voi recupera rapid. Mulțumesc organizatorilor de la Wuhan pentru ospitalitate și ne vedem anul viitor”, a scris pe Facebook Simona Halep.

După turneul de la Wuhan, pentru Simona Halep urmează competiția de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, programată în perioada 30 septembrie – 6 octombrie. Halep nu are de apărat niciun punct la China Open, deoarece a abandonat în ediția trecută încă din runda inaugurală, la meciul cu Ons Jabeur, la scorul de 1-6 în primul set, tot din cauza problemelor medicale, care au scos-o din circuit până la sfârșitul anului 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel