Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins

Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins.

Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfăşura în perioada 13-19 mai. Anunțul a fost făcut de organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125, transmite Agerpres.

Trophee Clarins a ajuns la ediţia a treia, iar printre jucătoarele care au confirmat participarea se numără alte două românce, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian.

Totodată, pe lista participantelor figurează şi alte jucătoare din Top 50 WTA: Emma Navarro (SUA), Katie Boulter (Marea Britanie), Leylah Fernandez (Canada), Yue Yuan (China), Sloane Stephens (SUA), Katerina Siniakova (Cehia), Clara Burel (Franţa), dar și Diane Parry (Franţa), deţinătoarea titlului.

Ce loc ocupă Simona Halep în clasamentul mondial



Reamintim că Simona Halep, a fost fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida). Acesta fusese meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Halep, în vârstă de 32 ani, fost lider mondial şi dublă campioană de Mare Şlem (Roland Garros şi Wimbledon), anunţase pe 3 aprilie că a primit un wild card pentru turneul de la Madrid. Totuși, până la urmă nu a putut onora invitaţia din cauza unor motive medicale. Jucătoarea română de tenis ocupă în prezent locul 1.150 în clasamentul mondial, cu 10 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel