Simona Halep a înregistrat o performanță unică

Tenis
Tenis

Jucătoarea de tenis Simona Halep a părăsit Roland Garros încă din faza sferturilor de finală, dar se mândreşte cu o performanţă unică, începând cu 2000.

Simona Halep este singura sportivă din circuitul WTA care a câştigat Marele Şlem din capitala Franţei, atât la juniori, cât şi la profesionişti.

În 2008, numele Simona Halep ieşea pentru prima dată în prim-planul tenisului mondial. Se impunea în întrecerea junioarelor, după o finală jucată în faţa unei alte sportive din România, Ana Bogdan, cu scorul de 6-4; 6-7(3); 6-2. Ulterior au urmat perfomanţele foarte bune de la profesionişti, care au fost încununate de trofeul cucerit anul trecut la Roland Garros, după o finală dramatică împotriva lui Sloane Stephens, 3-6; 6-4; 6-1.

În acest an, Marele Şlem din Franţa a fost câştigat de Ashleigh Barty după ce a dispus în ultimul act cu 6-1, 6-3, în 70 de minute, de Marketa Vondrousova.

18 trofee a cucerit Simona Halep la profesionişti. A jucat 4 finale de Mare Şlem (3 la Roland Garros şi una la Australian Open), notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel