Show-ul “Nuntă cu surprize” începe sâmbătă, 7 iulie, la Kanal D

Andreea Mantea si Cove sunt gata sa va ofere cele mai frumoase nunti din Romania in cel de-al treilea sezon al show-ului “Nunta cu surprize”, care incepe sambata, 7 iulie, de la ora 20.30, la Kanal D.

Dupa doua sezoane in care au fost martorii celor mai frumoase nunti, Andreea si Cove pornesc iar pe carari diferite pentru a castiga trofeul pentru Cea mai reusita nunta. La fel de pusi pe glume, tachinandu-se in permanenta, cei doi petrecareti fac spectacol de aceasta data in satul Starchiojd din Valenii de Munte, si la Mihailesti, in Giurgiu.

In Starchiojd, Andreea este partasa la nunta Oanei cu Grigore. Cei doi miri par ca se cunosc de cand lumea si, chiar daca nu le-a fost mereu usor, dragostea nu i-a parasit niciodata. Asa cum spune traditia locului, pregatirile incep doar cu o zi inainte de nunta. Mancarea se pregateste de cu seara, se impleteste coroana miresei, se merge la nasi cu o tava plina cu obiecte cu valoare simbolica. Voalul miresei, sticluta cu parfum, pantofii, bomboanele sunt insirate pe tablie, pentru ca asa cere obiceiul.

Indragitul Cove, abia asteapta sa ajunga in Mihailesti, Judetul Giurgiu, la nunta Cristinei cu Adrian, doi tineri care s-au cunoscut in urma cu sase ani. De cand a zarit-o pe Cristina, Adrian a realizat ca ea este aleasa inimii lui si ca dragostea ce-i uneste va fi mereu ca o poveste. In ceea ce priveste obiceiurile ceremoniei, gasirea miresei, cumpararea gastei de catre nasi, impodobirea bradului sunt momente extreme de importante a caror succesiune este strict stabilita de familiile mirilor.

Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu vor fi alaturi de miri si ii vor coplesi cu surprize, fara sa rateze cantecele, alaiul de traditii si voia buna specifice fiecarei zone in parte.

“Nunta cu surprize” incepe in forta. Este un nou sezon si am nevoie de dumneavoastra, sa-mi tineti pumnii, pentru ca este prima nunta si as vrea sa castig!” spune increzatoare Andreea Mantea.

Nu ratati sambata, 7 iulie, de la ora 20.30, prima editie din acest nou sezon al emisiunii “Nunta cu surprize”, cu Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel