Seria “Harry Potter” ar putea continua

harry-potter
harry-potter

Autoarea volumelor “Harry Potter”, J.K. Rowling susţine că ar putea continua povestea magică de la Hogwards, informează Reuters.

După ce mii de fani au spus adio filmelor cu Harry Potter, scriitoarea afirmă că ar putea veni cu o continuare a poveştii: „Îmi trebuie o idee fabuloasă”, declară aceasta. Autoarea nu exclude astfel posibilitatea de a se întoarce la poveste, dar nu vrea ca acest lucru să se întâmple într-un mod comun şi uşor de bănuit.

„Nu vreau să existe o întoarcere mecanică a poveştii, să aduc mărunţişuri care puse cap la cap să formeze o continuare şi apoi să spun ‘Gata, hai s-o vindem’. Ar fi o bătaie de joc la tot ceea ce înseamnă aceste cărţi pentru mine”, susţine autoarea seriei de aventuri.

Magia de la Hogwards s-a stins odată cu ultimul volum, dar fanii vor să fie readusă la viaţă. „A fost o crimă incheierea poveştii!”, au declarat câţiva milionari pentru BBC.

În prezent, Rowling este ocupată cu lansarea unei cărţi pentru adulţi, „The Casual Vacancy”. Surse din Marea Britanie spun că librăriile se aşteaptă la vânzări uluitoare, iar cartea va deveni un best-seller.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel