Sergiu, tatăl călăreț din Iași, și-a închis telefonul după ce Moroșanu i-a găsit de muncă

Facebook Cătălin Moroşanu
Facebook Cătălin Moroşanu

Echipa lui Cătălin Moroșanu a oferit o reacţie oficială în cazul lui Sergiu, tăticul călăreț din Iași, după ce acesta și-ar fi vândut casa primită, s-ar fi mutat înapoi cu familia în ghetouri și și-ar fi achiziționat un bolid de lux. 

Printr-un comunicat citat de BZI, echipa lui Cătălin Moroșanu a transmis că luptătorul nu știe despre situația lui Sergiu, tatăl călăreț din Iași, dat fiind faptul că participă la Survivor România și nu are acces la telefon sau Internet. 

„Noi, echipa lui, vom încerca să explicăm pe cât se poate situația. În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre și ale lui Cătălin, am reușit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu și familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilitățile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga țară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu mențiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viață nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici.”, arată echipa lui Moroșanu. 

CITEȘTE ȘI: Sergiu Ciobotariu, tânărul care a mers călare la maternitate pentru a-şi vedea copilul, a vândut casa primită de la Moroşanu. "Urât, foarte urât"

În continuarea comunicatului, echipa lui Cătălin Moroșanu a anunțat faptul că, în pofida eforturilor depuse de luptător pentru a-i găsit lui Sergiu un loc de muncă, cel din urmă a cerut un răgaz pentru a putea să-și aranjeze casa.

Sergiu și-a închis telefonul după ce Moroșanu i-a găsit mai multe locuri de muncă 

Totuși, după ce Cătălin Moroșanu i-a găsit mai multe locuri de muncă, Sergiu nu s-a prezentat la niciun interviu și și-a închis și telefonul.

Pentru că a cerut un răgaz pentru a-și aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior și-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze și explicații, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat.

Ulterior, Cătălin a avut o perioadă aglomerată din punct de vedere personal, iar pe 1 ianuarie a plecat în Republica Dominicană pentru Survivor, acolo unde se află și în acest moment. Nu a știut și nici nu știe despre situația din prezent, așa cum nu știm nici noi exact ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, însă suntem la fel de șocați și dezamăgiți de faptul că Sergiu a ales să trateze așa o faptă bună. Suntem dezamăgiți deoarece pune în pericol viitorul a trei copii. Trei suflete care puteau să beneficieze de o viață normală și educație pentru a nu trece prin aceleași greutăți ca părinții lor.”, precizează echipa luptătorului.

Sursă: BZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel