Serena Williams, supărată pe Simona Halep. Mouratoglou, motivul discordiei

Facebook Serena Williams
Facebook Serena Williams

Serena Williams ar fi extrem de supărată pentru că Patrick Mouratoglou a acceptat să o antreneze pe Simona Halep. 

Firicel Tomai, antrenorul Simonei Halep din perioada 2008-2012, dar cu multe conexiuni în lumea sportului alb și în prezent, a dezvăluit faptul că Serena nu a fost de acord cu această colaborare,

”Eu cred că în momentul ăsta șansele au crescut la 60-70% ca cei doi să meargă mai departe împreună (n.r. - Simona Halep și Patrick Mouratoglou), mai ales că Mouratoglou s-a despărțit brutal de Serena.

Ea se pare că s-a supărat că o antrenează pe Simona și a rupt comunicarea”, a spus Tomai, la Digi Sport Matinal.

Cariera Simonei Halep, marcată de un meci cu Serena Williams: M-am uitat la el de 100 de ori

"M-am uitat la finala cu Serena de la Wimbledon de o sută de ori, dar doar pentru a mă bucura de ea, nu ca să-mi analizez mișcările. Iubesc, pur și simplu, momentul. 

A fost cel mai bun moment. Nu e lung, durează doar o oră, e bun de urmărit. Am ceva în mine care îmi spune că aceea a fost ziua perfectă. Nu știu dacă voi mai atinge vreodată acel nivel, dar sper”, a spus Simona Halep pentru Tennis Majors. 

Întâmplarea face că acum Simona Halep este antrenată de fostul antrenor al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. 

Halep vrea copii, dar mai așteaptă. În 2021, a fost aproape de retragerea din tenis

Fostul număr 1 mondial Simona Halep a declarat că a fost aproape de a se retrage în anul 2021, după ce o absență de patru luni din cauza unei accidentări a făcut-o să creadă că nu își va mai recăpăta niciodată cea mai bună formă.

Într-un interviu cu Alize Lim pentru emisiunea „Major Talk" de la Tennis Majors, jucătoarea de tenis Simona Halep a spus că a crezut întotdeauna că se va retrage la vârsta de 30 de ani, dar, după ce a vizitat Academia Patrick Mouratoglou din sudul Franței la începutul acestui an și ulterior l-a angajat pe acesta ca antrenor, „și-a recăpătat pasiunea" și vrea să câștige cele două titluri de Grand Slam care îi lipsesc.

„Am crezut că la 30 de ani voi fi terminată și am fost aproape de a fi terminată anul acesta", a declarat Simona Halep. „De fapt, și anul trecut, după accidentarea pe care am avut-o", a mai spus Simona Halep.

„La începutul anului (n.r. 2022) eram puțin mai bine, dar tot nu eram foarte încrezătoare, așa că m-am gândit că poate fi ultima perioadă în care pot juca tenis”, a spus Simona Halep, adăugând: „Dar apoi am descoperit această academie, am descoperit ceva, pasiunea a revenit în interiorul meu pentru tenis. Văzându-i pe copiii de aici care fac tot posibilul pentru a fi în top, l-am recăpătat. Aveam nevoie de asta, de a vedea în alți oameni, în alți copii, și l-am recăpătat."

De asemenea, Simon Halep a spus că accidentarea din 2021, care a împiedicat-o să joace la Roland-Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, i-a zdruncinat încrederea.

„Nu am crezut că voi reveni la același nivel după accidentare, pentru că am fost absentă aproximativ patru luni", a spus ea, precizând: „Nu mai fusesem niciodată absentă patru luni din tenis, așa că m-am luptat mult anul trecut. Și, de asemenea, m-am gândit că la 30 de ani este o vârstă bună pentru a mă retrage. Întotdeauna m-am gândit la asta, dar probabil că a fost mereu în mintea mea.

„Mi-ar plăcea foarte mult să am copii, dar pot să mai aștepte puțin, pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunț”, a mai spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel