Serena Williams, în lacrimi la Wimbledon. A ieșit de pe teren plângând / Video

Captură Video Stan Sport Australia
Captură Video Stan Sport Australia

Serena Williams a abandonat în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich, din cadrul primului tur de la Wimbledon, după ce a suferit o accidentare.

Serena s-a accidentat în primul set, la scorul de 3-3. Aceasta s-a ridicat după câteva secunde, în aplauzele fanilor, dar și-a anunțat în lacrimi abandonul.

VIDEO

'Îmi pare atât de rău pentru Serena. Este o mare campioană. Se mai întâmplă astfel de lucruri în tenis. Îi urez toate cele bune', a spus Sasnovich, care s-a calificat în turul secund de la Wimbledon.

'Groaznic ce i s-a întâmplat Serenei Williams, dar terenul central este extrem de alunecos. Nu e ușor să te miști', a scris Andy Murray, pe Twitter. Precedentul meci al Serenei Williams la Wimbledon a fost în finala din 2019, pierdută în fața Simonei Halp.

Serena Williams a anunțat că nu va participa la JO de la Tokyo

Amintim faptul că fostul lider mondial al tenisului feminin, americanca Serena Williams, a anunţat duminică, cu o zi înaintea debutului turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară (23 iulie-8 august), informează AFP.

'Eu nu mă aflu pe lista olimpică, atât cât ştiu eu...Şi dacă sunt, eu nu voi participa', a declarat jucătorea în vârstă de 39 de ani, campioană olimpică la simplu în 2012 la Londra, pe terenurile de la Wimbledon.

Mihaela Buzărnescu, învinsă de Venus Williams în primul tur de la Wimbledon 2021

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de americanca Venus Williams cu 7-5, 4-6, 6-3, marţi, în prima rundă a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului.

Williams (41 ani, 111 WTA), care are cinci titluri de campioană la Wimbledon, în 2000, 2001, 2005, 2007 şi 2008, a obţinut victoria după două ore şi 36 de minute.

Primul set a fost echilibrat, iar diferenţa a fost făcută de un singur break, reuşit de Venus în ultimul ghem. Mihaela Buzărnescu (33 ani, 160 WTA) a început bine actul secund, cu break, iar acest avantaj l-a păstrat până la finalul setului (6-4). Americanca a avut un debut bun de set decisiv, a condus cu 3-0, apoi diferenţa a crescut la 5-1 şi s-a impus cu 6-3, în ciuda unui reviriment de final al româncei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel