Semnele destinului în palmă. Voropchievici, despre semnificaţia pătratelor, steluţelor şi triunghiurilor

Mihai Voropchievici / Captură Antena 3
Mihai Voropchievici / Captură Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre semnificaţiile pătratelor, steluţelor şi a triunghiurilor care apar în palmă.

„Problema este unde le găseşti, în ce zonă, sub ce degeţel. Acel romb, care practic este un pătrat, dar, privit dintr-un anumit unghi, apare ca un romb. Dar există şi triunghiul, există şi steaua, şi grile, acele grătare, arată ca jocul X şi 0. Există şi linia din mijloc, pe linia vieţii, jos de tot, arată ca o insulă. Este un triunghi mai lărgit, nu este chiar perfect. Să nu se aştepte cei de acasă să găsească acele forme trase la riglă. 

Unul dintre cele mai importante este acel romb sau pătrat. Există două tipuri: pătrate protectoare, dacă există pe linia capului, şi asta te ajută la dezvoltarea personală. Dar există şi pătrate mai puţin protectoare, care semnifică restricţii şi limitări. Acele pătrate se încadrează astfel: prin centrul lor trece linia vieţii sau linia capului. Se încadrează şi la interior trece acea linie, a vieţii, iar acolo e cu totul altceva. E o restricţie. În cazul în care se vede foarte bine, trebuie să te pregăteşti pentru că va urma un moment mai dificil. În general, el se poate să nu se încadreze, să aibă o latură care nu se termină şi atunci apar întârzieri în ceea ce îşi propune persoana respectivă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

„Acele cruci care apar în palmă, pot apărea unde nu te aştepţi. Poate fi chiar şi o steluţă pentru că este plasată chiar între arătător şi degetul mijlociu. Primul deget e Jupiter şi Saturn. Aici sunt anumite lucruri mai puţin pozitive. (...) În general, steaua, dacă e să o pui ca semn pozitiv, este când apare pe un singur deget. (...) Dacă apărea pe degetul arătător, persoana putea să obţină o funcţie de conducere.

Cel mai benefic este dacă steluţa apare sub degetul arătător. Situată în altă parte a mâinii, steaua indică situaţii în care persoana nu poate face faţă unei situaţii”, a mai spus Mihai Voropchievici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel