Șeful Permise Auto Iași, prins beat la volanul mașinii

Zacornea Vasile Foto: ziaruldeiasi.ro
Zacornea Vasile Foto: ziaruldeiasi.ro

Comisarul șef Zacornea Vasile, șeful Serviciului Înmatriculări și Permise Auto Iași, a fost prins  sub influența băuturilor alcoolica la volanul mașinii. 

Raul Neneştean, instructor auto şi consilier în cadrul Primăriei Ciurea l-ar fi văzut pe comisarul Zacornea la o terasă din Dacia apoi după ce acesta s-a urcat la volan, a sunat la 112 şi l-a urmărit în trafic, dirijând patrula de poliţie spre traseul pe unde conducea comisarul de poliţie, spre domiciliu. Poliţiştii l-au interceptat pe Zacornea la intersecţia dintre Tudor Vladimirescu şi bulevardul Primăverii, scrie ziaruldeiasi.ro.

"In seara aceasta (n.r.-duminica 11 octombrie) seful serviciului DRPCIV Iasi, dupa ce a consumat bauturi alcoolice in capat Dacia la o terasa, s-a urcat in masina institutiei si a plecat la volan! Am anuntat politia rutiera prin apel la 112 si am plecat in urmarirea dumnealui. Domnii de la politia rutiera au reusit sa-l opreasca la timp inainte sa produca un evenimentrutier in apropiere de bulevardul Tudor Vladimirescu. A suflat in fiola rezultatul fiind 0,11. Este inadmisibil ca seful unei institutii de stat, care este platit din banii nostri sa se plimbe cu masina institutiei la <>, iar dupa aceea sa se urce beat la volan! Cer public demisia domnului comisar sef Zacornea Vasile!", a scris Nenestean, pe o retea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel