Sediul USR Galați, vandalizat de protestatari

Sediul USR Galați, vandalizat de protestatar / Foto Pexels
Sediul USR Galați, vandalizat de protestatar / Foto Pexels

Protestatari au vandalizat sediul USR Galați și au pus manele în fața Spitalului Județean, acuză Bogdan Rodeanu: „așteptăm rezultatele anchetei în urma sesizării făcute la Poliția Galați: dacă legea este cu greu respectată de anumite persoane, consecințele vor la fel de grele”.

„Proteste spontane anti-mască. Proteste împotriva restricțiilor care nu au alt scop decât să ne ajute să stabilizăm pandemia. Să ne protejăm familiile, prietenii, colegii, concetățenii. Nu sunt măsuri confortabile. Dar sunt vitale pentru a ne reveni. Pentru a reporni economia. Pentru a ne redobândi confortul social de acum un an și jumătate. Pentru a reveni la normal. Cu tot respectul pentru libertatea de exprimare, îmi asum ferm faptul ca orice urmă de civism este atenuată de manifestări ca manele în noapte în fața bolnavilor și cadrelor medicale de la Spitalul Județean, claxoane în noapte sau deșeuri menajere aruncate sfidător pe spațiul public”, transmite deputatul Bogdan Rodeanu.

El precizează că sediul USR Galați a fost vandalizat.

„Nu mai vorbesc de vandalizări ale sediului unui partid politic. Da, e vorba de USR Galați. (...) Tot noaptea trecută, sediul USR a fost vandalizat simbolic: ani de-a rândul, am curățat gunoiul lăsat de alte partide. Se pare că vechile obiceiuri dispar greu. Așteptăm momentul în care nu vom mai fi nevoiți să facem curat nici în politică, nici pe stradă”, adaugă parlamentarul gălățean.

Rodeanu precizează că a sesizat Poliția: dacă legea este cu greu respectată de anumite persoane, consecințele vor fi la fel de grele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel