Schumacher nu va mai fi niciodată la fel. Vești proaste de la Grenoble

Michael Schumacher nu va mai fi niciodată la fel, spun jurnaliștii americani, care adaugă că o recuperare completă a sportivului este puțin probabilă.

Celebrul cotidian american New York Times a făcut o vizită la Spitalul din Grenoble, acolo unde Schumi se află în comă de pe 29 decembrie 2013, și prezintă ultimele noutăți.

"Schumi e în continuare în comă și în stare critică. O recuperare completă pare improbabilă în acest moment", scriu jurnaliștii americani.

După mai bine de o lună, doctorii au hotărât să înceapă procedura de scoatere din comă a lui Schumacher, numai că încă n-au reușit, din cauza unor complicații, conform informațiilor furnizate de presă din Germania.

VEZI ȘI: Michael Schumacher: Starea de sănătate este critică

Michael Schumacher trece prin momente grele. Într-un mesaj publicat pe blogul personal, Gary Hartstein afirmă că veștile pe care le are de la spitalul din Grenoble nu sunt îmbucurătoare.

"Pot să trag concluzii în urma celor anuntațe de la spital. Din păcate, am vești proaste. S-a oprit trezirea? Efectul anestezicelor s-a dus în urmă cu câteva săptămâni. Dacă Schumacher nu poate să respire singur, acesta ar fi un semn al unei malformații la creier. S-a spus că Schumacher nu răspunde la stimulii externi. Dacă acest lucru este adevarat, atunci veștile sunt foarte proaste. Ar însemnă că o parte a creierului este grav afectată", a spus Hartstein, potrivit ziare.com.

"În ciuda acestor afecțiuni, încă mai rămâne speranță pentru o recuperare parțială. În concluzie, nu e bine, nu e bine deloc!", a mai spus Hartstein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel