Schimbare la vârful conducerii Antena Group. Cine sunt noii șefi

Antena Group a anunțat, luni, noua structura executivă. Isabella Carmu, Channel Manager Antena 1, va ocupa funcţia de General Manager al companiei, în timp ce Cristian Ionescu, Channel Manager Antena Stars, va avea rolul de Deputy General Manager, relatează Antena 3.

Cei doi executivi vor coordona întreaga activitate operaţională a televiziunilor parte a Antena Group (Antena1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV), precum şi a platformelor digitale ale companiei.

"Isabella şi Cristi cunosc foarte bine organizaţia, fiind doi dintre oamenii care au crescut odată cu acest business. Antena Group are un sistem de management foarte eficient. Am certitudinea că intreaga echipa ştie foarte bine ceea ce are de făcut pentru a oferi publicului şi partenerilor cele mai bune rezultate. În ceea ce mă priveşte, îmi susţin cu toată convingerea colegii şi mă voi concentra pe recursul cazului din instanţa, pentru a-mi demonstra nevinovăţia", a declarat Sorin Alexandrescu.

Cine sunt noii șefi Antena Group

Potrivit sursei citate, Isabella Carmu este de aproape 19 ani în grupul Intact, începându-şi cariera în cadrul departamentului de Programe al Antenei 1. A fost numeroşi ani director de achiziţii, iar din 2012 ocupă funcţia de Channel Manager Antena1.

Cristian Ionescu are, la rândul său, un parcurs de peste 20 de ani în grup. A debutat în zona de print, alegând apoi Ştirile TV şi evoluând de la rolul de reporter, şef secţie, editor, producător general până la cel de redactor şef al Observatorului. În 2014, a devenit managerul reţelei teritoriale a grupului, iar din 2008 coordonează echipa care realizează emisiunile "Acces Direct " şi "Un show păcătos" de la Antena1. În 2013, a relansat postul Antena Stars şi a impus pe piaţă una dintre cele mai urmărite platforme online dedicate lumii celebrităţilor - spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel