Scene șocante în Primăria Iași, după ce s-a dat drept soția viceprimarului

Biroul viceprimarului din Iași, Gabriel Surdu, a fost vizitat de o presupusă soție cu un geamantan după ea, care avea nevoie de chei. În birou era și consiliera locală Anca Preda, al cărui telefon a dispărut odată cu femeia ce se dăduse soția viceprimarului.

Concret, o femeie de 49 de ani a ajuns la Primăria Iași. La intrase, a spus că este soția viceprimarului Gabriel Surdu și că are nevoie să ia o cheie. A urcat fără a fi legitimată și a fost primită în audiență. În biroul viceprimarului era și consiliera locală Anca Preda. Presupusa soție a fost chiar afectuoasă cu viceprimarul, motiv pentru care Gabriel Surdu a bănuit că e vreo rudă îndepărtată. Anca Preda aștepta să aibă o discuție cu viceprimarul, fiind venită pentru un document care avea nevoie de semnătura primarului interimar Mihai Chirică. Consiliera locală avea pe birou telefonul și geanta. Când "soția" a părăsit biroul, a dispărut și telefonul consilierei.

"A venit femeia aceea care a urcat fără să se legitimeze, spunând că e soția mea, care nu a venit niciodată la primarie. Era cu o valiză. A avut o chestie așa ca și cum nu ne-am văzut de mult. Am respins-o ușurel așa, i-am spus să stea liniștită, să lase un contact la secretară. M-am gândit că o fi vreo rudă cu care nu m-am văzut de zeci de ani, n-o mai știu, venită cu valiza de la gară. Anca Preda uitase telefonul pe birou, când s-a întors să-l ia, dispăruse. Am alertat poliția, care au găsit-o în Piata Unirii pe respectiva", a spus viceprimarul pentru bzi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel