EXCLUSIV  SCANDAL: Vela, VIZAT. Ciocan a răbufnit!

Purtătorul de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România, Christian Ciocan, a demontat un fake news care a fost pus în circulație chiar de unii membri de sindicat, după cum spune chiar el.

„În ultimele zile au apărut sporadic informații în presă, chiar și de la sindicatele din Poliție, că ministrul de Interne, Marcel Vela, refuză să acorde sporuri de risc pentru polițiști. Infirmăm categoric această informație. Mai mult decât atât, vă confirm, în calitate de director de comunicare și purtător de cuvânt al Federației, că ministrul Marcel Vela nu a refuzat vreodată să acorde vreun drept polițiștilor, ba din potrivă, și-a respectat toate angajamentele”, a transmis Christian Ciocan, pentru DC NEWS.

Tocmai polițiștii au lansat acest zvon

„Este surprinzător că apare o astfel de informație pentru că tocmai polițiștii din sindicatele care au transmis în mass-media așa ceva ar trebui să știe că acordarea unor astfel de drepturi nu este posibilă a se face pe genunchi, iar MAI, ca instituție de forță și parte în arcul guvernamental, colaborează cu alte ministere de resort care răspund de bani, iar deciziile nu se iau numai de un singur ministru, ci ca parte a unui program”, a continuat purtătorul de cuvânt al FSDPR.

Ministrul de Interne a discutat chiar și azi posibilitatea de acordare a sporurilor

„Vă reconfirm faptul că și astăzi ministrul de Interne și secretarul de stat Bogdan Despescu au discutat și analizat această situație cu consilierul pentru dialog social, colonelul Ionel Babuș, tocmai pentru a se înțelege clar că această preocupare a fost constantă. În toată această perioadă de timp, Poliția și celelalte structuri ale MAI au fost nu numai dotate cu tehnică nouă, cu armament, cu maieuri antiînjunghiere, cameră de corp, dar și-au și primit drepturile.

Repet, este cu atât mai surprinzătoare pentru noi această informație pentru că, în pandemie, ar trebui să dăm dovadă de solidaritate, nu să există voci care să transmită fake news, mai ales că aceste voci răzlețe provin chiar din sindicate”, a încheiat Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel