SCANDAL la Buzău. Polițiști amenințați cu sapa

Doi tineri din oraşul Pogoanele, Buzău, au fost reţinuţi, după ce au ameninţat poliţişti, inclusiv cu o sapă, anunță Antena 3.

Mai mult, pentru aplanarea conflictului a fost nevoie să mai fie mobilizat și Serviciul de Acţiuni Speciale. Tinerii au provocat scandal, dând muzica la un volum atât de tare încât deranja localnicii din jur. Oamenii au sunat la 112.

'În timpul discuţiilor purtate de poliţişti pentru aplanarea situaţiei şi pentru determinarea de a înceta acţiunile de ameninţare şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, tânărul de 25 de ani ar fi ameninţat poliţiştii cu o sapă, aruncând obiectul pe direcţia acestora, fără a le produce vătămări', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anee Marie Vrapciu.

Scandalagii au fost duşi la secţie. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului. Luni aceștia vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel