Urmărește emisiunea live


Satu Mare: Investiţie de peste 5,4 milioane lei într-o şcoală din Negreşti Oaş

Peste 5,4 milioane lei au fost investiţi în extinderea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Negreşti-Oaş, printr-un proiect finanţat de Guvernul României, informează administraţia locală, pe Facebook. 

Potrivit sursei citate, şcoala este de una dintre cele mai moderne instituţii de învăţământ din judeţul Satu Mare, după ce a fost extinsă, reabilitată şi dotată în cadrul unui proiect finanţat de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, şi din bugetul local al oraşului.

'Au fost multe probleme şi dificultăţi pe care le-am trăit împreună cu echipa din primărie, de la obţinerea fondurilor, la cele de implementare a investiţiei, la disconfortul creat prin relocarea elevilor şi dascălilor, la supărarea părinţilor. Dar efortul a meritat! De astăzi, Şcoala Gimnazială nr. 3 este un etalon pentru cum vor arăta în următoarea perioadă toate şcolile din oraşul nostru. Nu cred că greşesc când spun că Şcoala Gimnazială nr. 3 este acum este cea mai modernă din judeţul Satu Mare, având în vedere dotările şi arhitectura aleasă', a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Totodată, instituţia a mai anunţat că de anul viitor, printr-un proiect din fonduri europene şi de la bugetul local în valoare de 1,4 milioane de lei, copiii vor putea folosi şi sala de sport, care va intra, în curând, într-un amplu proces de modernizare, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel