Şase persoane împuşcate mortal, descoperite într-o casă din Zagreb

Pistol
Pistol

Şase persoane, probabil membre ale aceleiaşi familii, au fost ucise joi seară într-o casă din Zagreb, capitala Croaţiei, de un atacator care este căutat de poliţie, relatează AFP, citând o sursă din poliţie. 

Potrivit site-urilor mai multor ziare, bărbatul care a reuşit să fugă a tras asupra membrilor familiei fostei sale soţii. Printre victime s-ar afla şi copii. "Poliţia a fost alertată în jurul orei locale 21.30 (19.30 GMT) de localnici care au auzit împuşcăturile. Cadavrele celor şase persoane au fost descoperite la faţa locului", se menţionează într-un comunicat al poliţiei. 

"A fost declanşată o amplă operaţiune de căutare pentru găsirea bărbatului care este suspectat că ar avea legături cu crimele", potrivit aceleiaşi surse. Cadavrele au fost găsite într-o casă din cartierul Kajzerica, din sudul Zagrebului. Cartierul a fost izolat de poliţie, potrivit unui fotoreporter al AFP. 

"Potrivit primelor elemente ale anchetei, ar fi vorba despre o familie", a declarat un responsabil al poliţiei sub acoperirea anonimatului. Potrivit site-ului cotidianului Vecernji List, atacatorul a ucis-o pe fosta soţie, partenerul ei şi patru copii. Numai un bebeluş ar fi supravieţuit atacului criminal şi este spitalizat, potrivit ziarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel