Saloanele de înfrumusețare, REDESCHISE. ”Se pară că asta-i data când vom reveni!”

Proprietarul unui salon de înfrumusețare a explicat de ce crede că afacerile acestea se vor redeschide după 15 mai.

Proprietarul unui salon de înfrumusețare a explicat, pentru Digi 24, de ce crede că afacerile acestea se vor redeschide după 15 mai.

„Da, din ce am discutat cu reprezentanții noștri din domeniu, și în principal este domnul Cristi Pascu care ne reprezintă cred eu cel mai bine, da, suntem optimiști. Credem că vom reîncepe activitatea, după 15 mai. Nu este o dată bătută în cuie, dar credem că 15-18 mai va fi o dată de la care vom reveni", a spus proprietarul Sorin Scăiceanu.

Revenirea, imposibilă fără reguli noi

Deținătorul de salon a explicat că activitatea va reveni, însă va fi supusă unor reguli noi care se vor implementa de altfel peste tot în țară, în toate activitățile.

„Noi credem că vom reveni cu toate activitățile, dar evident cu anumite restricții în sensul că este normal... în domeniul nostru nu cred că vor fi foarte multe restricții, vom efectua aceleași reguli de dinainte de igienă personală și credem că doar anumite lucruri vor fi interzise, dar în principiu credem că vom fi admiși".

„Cu siguranță vor exista niște reguli noi, în primul rând nu vor mai exista persoane care stau să aștepte, cu siguranță nu vor exista și regulile normale, cu mască, cu viziere, da. Credem că noi respectam și înainte regulile, majoritatea saloanelor", a mai adăugat reprezentantul salonului.

Clienții nu ar mai reveni într-un salon care nu respectă regulile noi

Săiceanu este de părere că, în cazul nerespectării regulilor igienice și de protecție impuse, clientele nu vor reveni în saloane, așa că implementarea acestora este imperativă.

„Încrederea în loc va fi făcută și în momentul în care saloanele vor respecta aceste locuri. Eu cred că toate clientele vor reveni doar unde se respectă aceste reguli", a explicat Sorin Săiceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel