Sabina Petre, noul vicepreședinte al Antena Group

Sabina Petre va fi Vicepreședinte în Consiliul de Administrație Antena Group, începând cu 1 ianuarie 2020.

Sabina Petre va fi Vicepreședinte al Consiliului de Administrație Antena Group, începândcu 1 ianuarie 2020, se arată într-un comunicat de presă.

În ultimii 13 ani, Sabina Petre a construit şi a coordonat proiecte şi echipede media, s-a implicat în organizarea activității operaționale și a contribuit la creșterea business-ului împreună cu echipele cu care a lucrat.

Din ianuarie, își va folosi expertiza de media, înțelegerea industriei și abilitatea de a găsisoluții în cadrul Consiliului de Administrație. Antena Group se bazează în continuare pe determinarea şi contribuţia Sabinei Petre în dezvoltarea business-ului.

Antena Group este cea mai puternică organizație de media cu capital 100% românesccare a construit o platformă multimedia ce include televiziune (Antena 1, Antena Stars, TVHappy, ZU TV), conținut digital (a1.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), Subscription Video On Demand (antenaplay.ro) și servicii online (lajumate.ro,homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel