Sabalenka merge mai departe la WTA Miami. Cum a fost văzută la câteva ore de la decesul partenerului ei

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află cum a fost văzută Aryna Sabalenka la câteva ore de la decesul partenerului ei.

Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA, trece prin momente teribile, conform informațiilor apărute astăzi, în presa internațională. Iubitul său, fost hocheist, a încetat din viață la vârsta de doar 42 de ani. Acesta participase la Jocurile Olimpice din 2002, respectiv 2010.

Konstantin Koltsov, iubitul numărului doi mondial al tenisului feminin, Aryna Sabalenka, a încetat din viață la doar 42 de ani. Acesta a fost hocheist și a participat la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010.

Deținătoarea titlului de la Australian Open trece prin momente teribile, după ce partenerul său de viață a decedat în mod neașteptat. Acesta a fost hocheist în NHL, la Pittsburgh Penguins, având o relație cu fostul număr 1 mondial de trei ani. Koltsov a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City și Vancouver și a fost un simbol pentru formația rusă Salavat Yulaev, al cărei antrenor era în prezent.

Merge mai departe

Chiar dacă a trecut prin momente dureroase, Sabalenka a decis să meargă mai departe la WTA Miami. Ea a fost văzută când a ieșit să se antreneze, îmbrăcată complet în negru, la câteva ore după vestea tristă.

Aryna Sabalenka (locul 2 WTA) va juca direct în turul secund, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Simona Halep și Paula Badosa.

Citește mai multe pe DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel