S-a întâmplat a 11-a oară. Novak Djokovic, REZULTAT în sferturile turneului de la Roma

Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie  / Foto: Agerpres
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie / Foto: Agerpres

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a acces pentru a 11-a oară în cariera sa în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, învingându-l în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, pe germanul Dominik Koepfer, într-o partidă disputată sâmbătă la Foro Italico. 

Djokovic, care a cucerit până acum patru titluri pe zgura din capitala italiană, a avut nevoie de două ore şi zece minute pentru a se impune în faţa lui Koepfer, ocupantul locului 97 în ierarhia ATP.

Jucătorul sârb, care are în palmares 35 de titluri de categoria ATP Masters 1.000 (la fel ca şi spaniolul Rafael Nadal), se va lupta pentru un loc în finală cu norvegianul Casper Ruud, care a dispus la rândul său, 4-6, 6-3, 7-6 (7/5), de italianul Matteo Berrettini, favoritul numărul 4 al competiţiei.

Novak Djokovic, învingător anul acesta la Openul Australiei şi în turneele de la Dubai şi Cincinnati, nu l-a mai înfruntat niciodată până acum pe Ruud în circuitul profesionist. Norvegianul, în vârstă de 21 ani, aflat pe locul 34 mondial, a câştigat la rândul său în 2020 turneul de la Buenos Aires, conform Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel