S-a AFLAT! A cui este, de fapt, Dacia 1300 cu care Selly a venit la BAC: "Are dotări de limuzină”

Vloggerul Selly a creat o adevărată isterie după ce a venit la ultima probă de la Bacalaureat la bordul unei Dacia 1300. 

Dacia cu care s-a afişat Selly în ultima zi de examen aparţine unui alt elev din Craiova, care a susținut, de asemenea, examenul de Bacalaureat.

Îl cheamă Mihnea Dinică, un tânăr pasionat de mașini, care și-a modificat Dacia 1300, moștenire de la bunicul său, transformând-o într-o adevărată bijuterie pe patru roți.  

„Maşina are dotări de limuzină. Se deschide cu comandă vocală, are interior de BMW, cu display şi buton de pornire în loc de cheie. Cu proiectul acestei Dacii, am reuşit sa intru la o facultate din Anglia", a declarat elevul luna trecută atunci când s-a hotărât să o vândă. 

Ce a declarat Selly

"Am vândut CLS-ul. Aseara (miercuri, 24 iunie - n.r.) l-am vândut. Ştiţi că am venit primele două dăti cu CLS-ul, am văzut ce s-a scris, m-am simţit prost... aroganţă maximă, a venit cu bolidul... şi mi-am zis că poate oamenii au dreptate, poate că trebuie să fac o schimbare. Când trei oameni îţi zic că eşti beat, te duci acasă. Am vândut CLS-ul cu 1000 de euro, am mai pus o mie şi mi-am luat o Dacie", a declarat Selly când a ajuns la Colegiul Fraţii Buzeşti din Craiova.

La primele două probe de Bac, Andrei Şelaru, cunoscut sub numele Selly, a venit la şcoală cu un Mercedes CLS. După ce a fost criticat în mediul online că este arogant, tânărul a vândut bolidul de lux pentru o Dacia.

Citește și Selly, AROGANȚĂ înainte de BAC. "O să vi-l arăt. NU fac nicio MANEVRĂ". A venit cu bolidul de LUX și a LOVIT bordura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel