EXCLUSIV  Românii, în stradă! Mugur Ciuvică: Deja protestele și-au produs un efect

Mugur Ciuvica
Mugur Ciuvica

În opinia lui Mugur Ciuvică, protestele din țară „au produs deja un efect”.

„La trei luni de la instalarea unui Guvern nu a mai existat în România - și cred că nicăieri în lume - să ai genul acesta de mișcări, dar de data aceasta pornite dintr-o nemulțumire reală. A fost ceva asemănător în 2017, dar acolo începutul protestelor a fost pornit de la un pretext cu ordonanța. Mișcarea de acum nu a fost organizată, că s-au băgat și cei de la AUR în seamă pe acolo, ok, dar nu ei au organizat. Dar la trei luni de la instalarea Guvernului... Deja protestele acestea și-au produs un efect, în sensul în care i-a bulversat pe nimenii ăștia care au ajuns miniștri etc”, a spus Mugur Ciuvică. „Ce o să fie în continuare o să mai vedem”, a mai zis Ciuvică. 

Amintim că, pentru a patra seară la rând, oamenii s-au adunat în Piaţa Universităţii, după care au mărşăluit pe traseul Universitate - Calea Moşilor - bulevardul Ştefan cel Mare - Piaţa Victoriei, unde s-au întâlnit cu un grup mai mic de protestatari, în faţa sediului Guvernului. „Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame!”, „Libertate!”, „Demisia” au strigat oamenii pe stradă, una dintre principalele revendicări fiind demisia Executivului. Manifestări similare au avut loc în mai multe oraşe din ţară.

De asemenea, Mugur Ciuvică, întrebat, ulterior, de analistul politic Bogdan Chirieac dacă urmează să „pice” Guvernul Cîțu în urma protestelor, a zis: „Nu știu dacă pică Guvernul, acum în niciun caz nu o să pice din cauza protestelor acestora, dar protestele au șubrezit foarte mult bizareria asta de coaliție de guvernare.” Continuarea răspunsului, AICI!

Proteste, violențe, criză, analiză-cheie la Miercurea Neagră, cu Chirieac, Tache și Ciuvică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel