Romanii au talent: Mihaela Rădulescu într-o ținută super-sexy

Distracție și multe emoții în cea de-a doua ediție  a show-ului Romanii au talent de la PRO TV. Mihaela Rădulescu va  apărea îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră, cu pantaloni scurți decupați până sus și cu un decolteu apetisant, care, cu siguranță va face furori printre admiratori.

Vineri seara, de la 20:30, spectacolul talentelor continua. la Pro Tv. Concurenti cu abilitati extraordinare sau extrem de amuzanti vor aduce pe scena momente senzationale, care vor starni reactii incredibile in randul juratilor, dar si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos se vor bucura de fiecare numar prezentat.

Primul concurent din cea de-a doua editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, va demonstra ca este pasionat si va incepe in forta seara, facand-o pe Mihaela sa se ridice in picioare, sa aplaude si sa spuna: "Imi place rock-ul la Tecuci!".

Un concurent care a venit binedispus la preselectii va avea o discutie savuroasa cu Smiley si Pavel: "Imi place de el, ca e mai glumet! Tu esti frumos, esti din filme!". Reactiile celor doi vor fi savuroase si vor starni hohote de ras.

Tot astazi, telespectatorii vor avea parte si de momente care i-au lasat pe jurati fara cuvinte si care l-au facut pe Andi sa spuna: "Asa ceva nu vezi decat pe aceasta scena!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel