"Romanii au talent", marea finală de la 20:30, la Pro TV

Cei 16 finalisti ai acestui sezon Romanii au talent, Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, te vor incanta vineri cu momente senzationale si asteapta votul tau pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman!

Pana astazi, la ora 20:30, iti mai poti vota, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numarul 1200, preferatul pentru castigarea premiului de originalitate de 10.000 de euro, folosind codul de concurs al fiecaruia dintre cei cinci - 05 Dreams Drums Druum, 21 Anisia Gafton, 28 Dumitru Sanduta, 48 Fratii Adrian si 53 Triada, potrivit paginii oficiale a show-ului de la PRO TV.

Marea finala a celui de-al saselea sezon Romanii au talent iti va aduce si doua surprize care te vor incanta. Loredana va urca pe scena talentului impreuna cu trupa Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru a canta melodia La carciuma de la drum. "Vineri voi canta cu baietii de la Zdob si Zdub si Skizzo Skillz o piesa care a demonstrat si demonstreaza in continuare ca Romanii au talent: La carciuma de la drum. Mi-am dorit de mult timp sa colaborez cu ei, iar pentru vineri am pregatit o reinterpretare live plina de surprize si voie buna! Vom umple scena cu energie si veselie si imi doresc din tot sufletul sa ajungem la inimile tuturor romanilor!", a spus Loredana.

[citeste si]

Si membrii trupei de improvizatie ImPro, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Neamtu, Natanticu, Micutu si Costel, vor aduce in marea finala un moment extraordinar, care va starni hohote de ras. "O sa fie o mostra din cel mai tare spectacol de improvizatie de la noi, din Romania. Suntem trupa ImPro, suntem impreuna din 2004 si avem la activ peste 500 de reprezentatii. Maine seara veti vedea joculetul care se cheama Telecomanda, in care improvizatorii vor face o excursie, impreuna cu telespectatorii finalei Romanii au talent, prin cam toate genurile de film care exista. Eu, si daca n-as fi invitat special la finala, m-as uita!", a spus Mihai Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel