ROMÂNII AU TALENT, GOLDEN BUZZ. Laura Bișog și Grigore Luca, pariul lui Călinescu: A visat că ia golden buzz - VIDEO

Laura Bișog și Grigore Luca au revenit în cadrul emisiunii "Românii au talent", primind de la Florin Călinescu GOLDEN BUZZ.

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018, GOLDEN BUZZ. Vineri, cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8 Românii au talent a fost reprezentat de un moment inedit, o revenire în competiție, dar într-o altă formulă. "Acest golden buzz este ilustrația perfectă a ceea ce e această emisiune: o recunoaștere a talentului pur, mai ales în cazuri în care nu avem de-a face cu profesioniști. Oameni care și-au descoperit menirea lor în viață", a spus Andi Moisescu. "Doi oameni au revenit într-o formulă mai bună, amintindu-ne de doi mari artiști (n.r. Mirabela Dauer și Dan Spătaru)", a spus și Andra.  

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018, GOLDEN BUZZ. După momentul celor doi, Florin Călinescu a vorbit despre un lucru miraculos, în opinia sa. "Un lucru miraculos: am înțeles că el s-a gândit să o sune pe doamna respectivă, să formeze acest cuplu muzical. Și am înțeles că, cu o seară înainte, a visat că ia golden buzz. Dacă lucrul acesta e adevărat, iată că Dumnezeu există", a zis Florin Călinescu, jurat în cadrul emisiunii difuzate la Pro TV.

VIDEO

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT, 9 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel