Cristian Gog, contestat de forumiști pentru trucul cu servieta

cristian_gog romanii au talent
cristian_gog romanii au talent

Cel de-al doilea sezon al show-ul Cristian Gog  a reuşit să impresioneze juriul şi publicul care a privit finala de vineri a emisiunii "Românii au talent" cu un număr în care a arătat că şi-ar fi oprit inima şi un altul în care demonstra că a intuit încă de acasă ce răspunsuri va da juriul cu privire la conţinutul unei valize.

"După modul în care s-au derulat evenimentele, pentru acest truc, Cristian Gog a avut nevoie de următoarele lucruri: un plic preparat (este plicul din servietă, cel cu doi nasturi, îi vom zice "plicul cu nasturi"), masa preparată (are un locaş secret aflat în tăblia mesei), un complice (persoana care aduce "masa preparată" în scenă)", scrie administratorul site-ului trucurimagice.com. Acesta explică, de altfel, pe larg cum i-a reuşit lui Cristian Gog să "intuiască" răspunsurile juriului.

 "Odată ajuns în scenă, primul lucru pe care îl face Cristian Gog este să descopere răspunsurile celor trei juraţi (în cazul nostru Mihai, Andra si Andi). Odată aflate răspunsurile, complicele mentalistului care în acest moment se află în afara scenei (undeva în culise), le scrie pe 3 foi de hârtie, pe care le împătură şi le introduce în cel de al doilea plic (cel cu „semnul întrebării"). Plicul este introdus în locaşul secret din tăblia mesei şi se aşteaptă aducerea „mesei preparate" în scena", dezvăluie acelaşi administrator.

 Acest "plic cu nasturi" are pe verso o tăietura orizontală suficient de mare astfel încat prin el să încapă cel de-al doilea plic (cel cu semnul întrebării) în care se află "predicțiile".

 Mentalistul scoate "plicul cu nasturi" din servietă și îl așează pe masă în dreptul locașului secret din tăblia mesei. După ce ne arată că servieta nu conține nimic altceva înauntru, "plicul cu nasturi" de pa masă este luat în mână iar exact acesta este momentul cheie al trucului.

 Odată cu luarea de pe masă a plicului, în realitate este luat și plicul aflat în locașul secret din tăblia mesei (cel care contine predicțiile, cu semnul întrebarii pe el), astfel în momentul imediat următor, în spatele acestui "plic cu nasturi", dedesupt, se află plicul cu premonițiile.

 Desigur că mentalistul are grijă să mânuiască acest plic în așa fel încât spectatorii să vadă doar partea din fața a plicului, iar după ce îl desface, introduce mâna în plic ca să poată prinde cu degetele tăietura secreta, cel de-al doilea plic aflat dedesupt.

Andi Moisescu: Cristian Gog foloseşte trucuri ieftine, uşor de cumpărat de pe net

 Andi Moisescu, unul dintre cei trei juraţi, pare să le răspundă ironic celor care au acuzat victoria mentalistului Cristian Gog în marea finală.

"Știu. Nu e nevoie să săriți. Folosește trucuri ieftine, pe care le poate cumpăra oricine de pe internet. Iar eu mi-am permis să spun că-mi place cum folosește toate aceste trucuri ieftine. Tututor celor care se simt dezamagiți, le recomand al 3-lea sezon Romanii au talent. Trucurile sunt ieftine, le poate face oricine, iar juriul este, după cum s-a văzut, foarte ușor de impresionat. Practic premiul este ca și adjudecat, de pe acum", scrie Andi Moisescu, pe blogul său, comentând victoria lui Cristian Gog în finala Românii au talent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel