ROMÂNII AU TALENT, 6 aprilie 2018. Moisescu: Cinci minute, un pic altfel

Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti
Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti

Visele i-au dus departe, dar vineri, de la 20:30, se întorc acasă, în marea familie a talentului.

 

ROMÂNII AU TALENT, 6 aprilie 2018. În Vinerea Mare, Românii au talent le aduce telespectatorilor o ediție magică, în care emoția și bucuria transmise de concurenți vor face scena să strălucească și să umple casele românilor de energie pozitivă și de optimism.

ROMÂNII AU TALENT, 6 aprilie 2018. Momente și poveșți care fac sufletul să tresară vor fi prezentate săptămâna aceasta în zi de sărbătoare, îi vor cuceri iremediabil pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, și vor primi ropote de aplauze din partea publicului. Pasiunea și faptul că nu mai vor să stea în umbră, ci vor să se facă remarcați și cunoscuți, aduc concurenții pe scenă.

ROMÂNII AU TALENT, 6 aprilie 2018. Unul dintre aceștia reușește să sensibilizeze profund jurații, care rămân impresionați de frumusețea reprezentației sale. "Știi cum simți momentul ăsta? Deschizi geamul dimineață și-ți intră un aer proaspăt, curat... Mulțumesc pentru prospețimea asta și pentru doza asta de impecabil intr-un moment artistic", spune Mihaela, iar Andra continuă: "M-am ridicat în picioare, e clar că mi-a plăcut foarte, foarte mult. Ești un mare artist!".

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT, 6 aprilie 2018. Tot vineri, vom vedea și un număr cu piruete care taie răsuflarea oricui, un moment plin de visare, ce îmbină perfect delicatețea cu forța, prezentat de doi români plecați în Italia, care au reușit să uimească o lume întreagă cu talentul lor uimitor. "N-aș mai insista cu privire la conținutul obișnuit pe care-l vedem zi de zi la televizor. Consider că suntem norocoși că am avut ocazia să vedem cinci minute un pic altfel", le spune Andi, încântat de alegerea celor doi participanți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel