ROMÂNII AU TALENT 2017: LORELAI MOȘNEGUȚU. Gest impresionant făcut de Maticiuc pentru fetiță

ROMÂNII AU TALENT 2017: LORELAI MOȘNEGUȚU. Codin Maticiuc a venit cu o propunere de suflet pentru Lorelai Moșneguțu, îngerul cu voce de aur de la Românii au talent 2017. Vineri seară, Mihaela Rădulescu a apăsat Golben Buzz și a trimis-o direct în finală, acolo unde își merită cu prisosință locul. 

ROMÂNII AU TALENT 2017: LORELAI MOȘNEGUȚU. Codin Maticiuc a venit cu o propunere pentru micuța Lorelai Moșneguțu: ca toată lumea să o ajute să câștige "Românii au talent 2017" și apoi își dorește să strângă bani pentru o operație. Despre ce este vorba aflați în rândurile de mai jos.

ROMÂNII AU TALENT 2017: LORELAI MOȘNEGUȚU. "Cateodata ProTVul ne da emisiuni ca "Lecții de viața" si daca suntem atenți reusim sa ajungem sa vomitam la wc si nu in sufragerie sau unde rulează. Alteori ne livrează emisiuni ca "Romanii au talent" cu adevărate lecții de viața.

Lorelai Mosnegutu s-a născut fara mâini si fara femur la ambele picioare. Are 11 ani si este din Târgoviște. Canta ca un înger, cu vocea si la pian cu picioruțele. Zâmbește ca un înger. Este un înger si are propriul înger care o are in grija. Viorica Pârvan ii este mama adoptiva caci Lorelai este si orfana. In fond, normal ca este, de ce sa aiba doar probleme fizice cand poate sa aiba o gama mai larga de probleme... Dar îngerul Lorelai formează împreuna cu îngerul Viorica o forța redutabila.

Il iubesc pe Florin Călinescu pentru reacția sa din emisiune. O iubesc pe Mihaela Radulescu pentru ca a luat-o in brate.

Lecția îngerilor este simpla caci este atat de plastica si evidentă. Daca esti trist, plângi si iti poti șterge lacrimile cu propriile mâini inseamna ca nu merita sa plângi si sa fii trist. Exagerez, desigur, dar știți ce vreau sa spun. Nu va întristați daca nu merita. Păstrați lacrimile pentru atunci cand nu se poate altfel.

P. S. Cineva mi-a atras atenția ca exista niste mâini "bionice" conectate la creier ce ii pot folosi. Asa ca propun sa: 1 sa votam sa câștige ea caci am impresia ca sunt ceva bani in joc, 2 sa ne interesam de la ce varsta i s-ar putea face acest gen de operație si sa strângem.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel