România, resurse Marea Neagră. PAH: Știți care-i ironia?

Darius Muresan / 04 iul 2018 / 10:10 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalistul Patrick de Hillerin a comentat proiectul privind perimetrele petroliere offshore care a fost dezbătut ieri în comisiile de specialitate.

„Știți care-i ironia?

Black Sea Oil & Gas a început să se grăbească acum vreo două luni, să se vadă ei cu legea osffshore trecută prin parlament. Și au ieșit public, pentru că nu mai aveau om în PSD la vârf, ca să le facă jocurile. (...)
De fapt, n-au făcut decât să atragă atenția asupra subiectului, care începe să se umfle. Iar lumea începe să afle că de ceva vreme se pregătește cedarea resurselor de hidrocarburi din Marea Neagră pe nimica tot.

Dacă americanii de la BSOG nu ar fi făcut scandal prematur, probabil că legea offshore ar fi trecut prin toamnă, fără ca publicul să afle decât după aia că ne-am dat gazele pe nimic”, a scris pe pagina personală de Facebook, Patrick de Hillerin.

Amintim că ieri, comisiile de industrii, administraţie şi de buget ale Camerei Deputaţilor au dezbătut proiectul de lege privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri referitoare la perimetre petroliere offshore, fiind amânată luarea unei decizii.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24