România, în infringement pentru defrişări ilegale. Chirieac, întrebare CHEIE pentru Gorghiu

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre mafia defrişărilor ilegale din România, din cauza căreia ţara a intrat în procedură de infringement de la Comisia Europeană, şi i-a adresat o întrebare CHEIE Alinei Gorghiu. 

"Eu cred că sunt mai mulţi bani negri la defrişări ilegale, decât la sănătate sau educaţie în această ţară, mai ales de când a crescut preţul pe picior sau cum se numeşte la defrişări. Aici vorbim de miliarde de euro, majoritatea bani cash, care nu se învârt de niciun fel în economie, dar se învârt la persoane din anumite instituţii ale statului. Să nu spuneţi că în zonele astea poliţia, procuratura, ANAF-ul, Garda de Mediu nu ştiu despre ce e vorba. Nu, e o mare frăţie acolo care a dus la defrişarea României, fără precedent în anii ăştia. Nu au treabă nici cu partidele!", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Întrebare CHEIE pentru Alina Gorghiu

"Întrebarea mea este: dumneavostră, în Parlament, puteţi da o lege prin care să se oprească exportul de buşteni? Adică tot ce se taie să plece doar procesat în industria de mobilă din România? Pentru că asta mai e şi fiscalizată!", a întrebat analistul. 

Senatorul PNL Alina Gorghiu a spus că ideea nu este de nediscutat şi că liberalii din comisia de Mediu ar putea lua acest aspect în discuţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel