Roland Garros: Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat 6 iunie 2019

Simona Halep
Simona Halep

Meciul din sferturile de finală ale turneului de Grand Slam Roland Garros dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, care trebuia să se joace miercuri, a fost amânat din cauza ploii. Organizatorii au decis ca cele două sportive să joace joi. Confruntarea a fost prezentată sub formă de LIVE SCORE pe DCNEWS.RO. În cele din urmă, Halep a pierdut în două seturi.

HALEP - ANISIMOVA SET 2 (4-6)


4  6

4  5

4  4

3  4

2  4

1  4

1  3

0  3

0  2

0  1


HALEP - ANISIMOVA SET 1 (2-6)


2  6

2  5

2  4

2  3

2  2

1  2

1  1

0  1


- Sunt 17 Celsius grade la Paris. A început meciul.

- Jucătoarele au ieşit la încălzire. Meciul ar trebui să înceapă la 13.10.


Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat. Simona Halep va juca joi, de la ora 13.00, cu Amanda Anisimova, locul 51 WTA. Dacă o va învinge pe tânăra de numai 17 ani din America, Halep va juca sâmbătă în semifinale.  

Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat. Sportiva din Constanța vine după două victorii categorice în tururile precedente, 6-2, 6-1 cu Lesia Tsurenko şi 6-1, 6-0 cu Iga Swiatek.

Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat. Partida dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe DCNEWS.RO.

VEZI ȘI: Daniela Simulescu a făcut astrograma Simonei Halep înainte de finala Roland Garros

Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat. În altă ordine de idei, Simona Halep a primit trofeul de campioană mondială pe anul 2018 din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), marţi seara, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Paris, unde are loc al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Halep a fost recompensată prin titlul anunţat în decembrie după ce a reuşit să câştige în 2018 primul său titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, terminând şi anul pe primul loc în clasamentul WTA. „E o mare onoare pentru mine să fiu aici. E foarte emoţionant. Am cele mai frumoase amintiri de la turneul de anul trecut, când am ridicat trofeul, trofeul meu favorit, aşa că sunt bucuroasă că am revenit şi joc sferturi de finală anul acesta”, a declarat Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel