Roland Garros 2019 - tradiția, în pericol. Simona ar putea juca două partide în aceeași zi

Guy Forget, directorul turneului de la Roland Garros, este îngrijorat de prognoza meteo pentru Paris, dar declară că se va face tot posibilul ca întrecerea feminină să se termine sâmbătă, conform tradiției.

Guy Forget, 54 de ani, directorul turneului de la Roland Garros, dă asigurări că se va face tot posibilul ca întrecerea feminină să se termine sâmbătă, conform tradiției.

”Pentru joi, prognoza este OK şi cred că vom reuşi să terminăm meciurile. Va fi extrem de dificil vineri, există o prognoză care anunţă vreme rea. Chiar acum se discută într-o şedinţă opţiunile pe care le avem. Niciuna dintre ele nu este ideală. Am putea juca pe până la trei terenuri. Va fi o decizie pe care va trebui să o luăm, pentru că ar fi oportun ca cele două semifinale feminine să înceapă la exact aceeaşi oră, iar ambele fete să aibă aceeaşi şansă de a se recupera”, a spus Guy Forget într-o conferință de presă.

Simona Halep va juca joi, de la ora 13.00, cu Amanda Anisimova, locull 51 WTA, iar dacă o va învinge pe tânăra de numai 17 ani din America va juca sâmbătă în semifinale. Finala Roland Garros 2019 ar trebui să se dispute tot sâmbătă.

Semifinala Federer - Nadal, prioritatea zero

Directorul de la Roland Garros este pe deplin conștient că ziua de vineri va fi o piatră grea de încercare, pentru că ar urma să se joace semifinala meciul dintre Nadal și Federer.

„Dacă reuşim să jucăm mâine va fi bine, atunci ne vom face griji pentru vineri, care, repet, este o zi deja foarte complicată. Prioritatea noastră sunt fanii. Avem norocul de a avea trei arene principale magnifice. Este o problemă, pentru că vineri am avea de jucat două semifinale feminine, două masculine - dintre care un meci Rafael Nadal - Roger Federer pe care îl aşteaptă toată lumea. Acesta ar trebui să se joace primul dintre meciurile masculine. Avem două finale importante şi sper să le putem juca la timp. Când avem anunţată vreme incertă, evident, este greu să anticipezi perfect, dar trebuie să fii pregătit pentru cel mai negru scenariu", a adăugat oficialul francez.

Citește și:

Roland Garros: Simona Halep - Amanda Anisimova | Rezultat amânat cu o zi

Roland Garros 2019 - Simona Halep, mesaj special la conferința de presă FOTO + VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel